Η Τζούλια Νόβα τον τελευταίο καιρό είχε… χαθεί από τα social media και οι διαδικτυακοί της φίλοι πίστεψαν πως γέννησε. Η ίδια απάντησε πως ακόμα δεν έχει γεννήσει.
«Καλησπέρα με ρωτάτε που χάθηκα, χάθηκα γιατί είχα μετακόμιση, ανακαίνιση και κάτι άλλες δουλειές, ε και με το μωράκι το οποίο με ταλαιπωρεί λιγάκι», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.
Ενώ σε ερώτηση από διαδικτυακό της φίλο για το πότε γεννάει, η παρουσιάστρια απάντησε: «Υπολογίζουμε αρχές Δεκέμβρη, μπορεί να έρθει και λίγο πιο νωρίς, λίγο προς τα μέσα; Κάπου εκεί».
Η Τζούλια Νόβα και ο αγαπημένος της Μιχάλης Βιτζηλαίος παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μπάφι της Πάρνηθας.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.