Η Ανθή έκανε λάθος και η Αθηναΐς φάουλ

Η Ανθή έκανε λάθος και η Αθηναΐς φάουλ

Κάθε μέρα και μία κόντρα φυτρώνει στο μαγικό δάσος της τηλεόρασης που πλέον θυμίζει αρένα από το πρωί ως το βράδυ

voulgari
Το μενού ανανεώνεται και κάθε κόντρα ξεχνιέται μόλις προκύψει η επόμενη. Φυσικά όλοι κρίνονται αλλά και κρίνουν και τα λάθη παίρνουν άλλες διαστάσεις όταν μπαίνουν στο κάδρο των κοινωνικών δικτύων με τις κατάρες για ψόφους και καρκίνους να συνιστούν δυστυχώς κάτι αναπόφευκτο και συνηθισμένο. Εκεί φτάσαμε ως κοινωνία. Να θεωρούμε πως δικάζουμε και καταδικάζουμε ανθρώπους για κάτι που είπαν ή έκαναν με τέτοιους είδους σχόλια. Με χρήστες κρυμμένους πίσω από ψευδώνυμα που χυδαιολογούν και δεν υπολογίζουν τίποτα.

Η κόντρα της ημέρας ήταν αυτή που προέκυψε μεταξύ της Αθηναΐδας Νέγκα και Ανθής Βούλγαρη με αφορμή ένα ζεϊμπέκικο που χόρεψε η δεύτερη στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» σατιρίζοντας τον αριθμό κρουσμάτων λόγω Covid. Η Ανθή είναι υπέροχο κορίτσι, ικανότατο και σέβεται. Ηταν λάθος αλλά δεν υπήρχε πρόθεση και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα χλεύαζε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Η ίδια όπως είπε και γνωρίζουμε, πήγε και γύρισε από τον θάνατο όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας παλιότερα. Και πάντα να είναι σιδερένια.

nega


Κλείσιμο
Η Αθηναΐς Νέγκα είναι μία ευφυής δημοσιογράφος, η οποία εντόπισε το λάθος και έγραψε γι αυτό άρθρο με τίτλο «Μερακλώνοντας με κρούσματα και θανάτους». Ηταν σίγουρα και αναμφισβήτητα λάθος της Ανθής, η οποία το αντελήφθη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Δεν κάνεις αστεία, δεν παίζεις με τέτοια θέματα, δεν, δεν, δεν.

Ηταν λάθος όμως και της Αθηναΐδας να σχολιάσει το ατυχές περιστατικό λέγοντας πως η εκπομπή έχει υψηλή τηλεθέαση και δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Εκεί χρεώνεις πρόθεση και μάλιστα υπονοείς πως όλο αυτό γίνεται για την τηλεθέαση. Προσωπικά το θεωρώ φάουλ. Σημασία έχει πως για μία ακόμη φορά η τηλεόραση γίνεται πεδίο που αρέσκεται στις αντιπαραθέσεις και ακυρώνονται συμπεριφορές και άνθρωποι που έχουν δείξει σε βάθος χρόνου ποιοι είναι και κατά πόσο σέβονται τον τηλεθεατή. Ψυχραιμία, παιδιά.

Φουλάρουν οι μηχανές για το β΄μισό της σεζόν και πρώτη πρώτη θα βγει η «Φάρμα» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου στον ΑΝΤ1.

valasis


Ο Ηλίας Βαλάσης, το έχω ξαναπεί, είναι ο πραγματικός νικητής του «Survivor». Αυτός που έπρεπε να νικήσει και αυτός που έμεινε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού. Σήμερα έδωσε μία πολύ καλή συνέντευξη στο «Πρωινό». Το οποίο πλέον έχει πιάσει καλό ρυθμό και έχει βρει τα πατήματά του.

Το κουίζ για σήμερα: Ποιος παρουσιαστής ενοχλήθηκε από τα σχόλια ομοκάναλου συναδέλφου του και ζήτησε από την διοίκηση να γίνει σύσταση;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης