Θεσσαλονίκη: Το πρώτο θέατρο μετά... φαγητού είναι γεγονός

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο θέατρο μετά... φαγητού είναι γεγονός

Πώς θα σας φαινόταν, άραγε, την ώρα που παρακολουθείτε μία θεατρική παράσταση, να βλέπετε τους πρωταγωνιστές να μαγειρεύουν, ενώ ερμηνεύουν και στη συνέχεια να σερβίρουν οι ίδιοι τους θεατές; - Εμπνευστής ο ηθοποιός και σεφ Αντώνης Φωτιάδης

αντωνης
Απίστευτο και όμως αληθινό!

Μία εξαιρετικά πρωτότυπη, ανατρεπτική και σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρουσα σκέψη του 34χρονου Θεσσαλονικιού Αντώνη Φωτιάδη, ο οποίος είναι έτοιμος να συστήσει στο κοινό αυτή τη νέα του πρόταση, η οποία, εκτός από θέαμα, θα παρέχει και... γεύσεις.

αντωνηε_φωτ


"Το Άσπρο Δέντρο, έτσι ονόμασα τον χώρο μου εδώ στην Ολύμπου 5, στο κέντρο της πόλης. Εκπέμπει ηρεμία, γλυκύτητα, ζεστασιά, αγάπη, συναισθήματα. Και το θέατρο είναι όλα αυτά και άλλα τόσα. Όπως και η μαγειρική.

Εγώ τώρα αποφάσισα να τα συνδυάσω. Σπούδασα και σεφ και ηθοποιός. Το πρώτο ήταν πάθος. Το αλλο όνειρο ζωής. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, φοιτωντας στη Δραματική Σχολή του Ανδρέα Μουτσινά και ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο εδώ στην πόλη.

Όμως, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Χρειάζεται πρωτοτυπία, χρειάζεται στην παλέτα μας να βάζουμε χρώματα ζωής και μυρωδιές για να έχει πολλά συστατικά. Να έχει νοστιμιά.

Έτσι, ένα απόγευμα γεννήθηκε η ιδέα. Να ανεβάζω θεατρικά έργα στο χώρο που βρίσκεται εδώ που είναι και το μαγαζί εστίασης που έχω. 
Συνδυασμένα, βέβαια, όλα αυτά με μαεστρία. Δηλαδή προσαρμογή των έργων και των ρόλων, ώστε οι πρωταγωνιστές να μαγειρεύουν ενώ ερμηνεύουν το ρόλο τους. Και μετά να σερβίρουν το φαγητό στο κοινό.

αντωνης_φω


Κλείσιμο
αντωννν


αντωνης_φωτιαδης


Δεν είναι τέλειο; Με μία έξοδο πετυχαίνουμε και διασκέδαση και καλό φαγητό. Στο μαγαζί έχουμε υπέροχα πιάτα ημέρας, παραδοσιακά μαμαδίστικα φαγητά, αλλά και προϊόντα όπως μέλι, μαρμελάδες, γλυκά χειροποίητα.

Επιπλέον, ο χώρος λειτουργεί και ως εργαστήρι υποκριτικής για μικρά παιδιά και ενήλικες» σημειώνει ο Αντώνης Φωτιάδης.

αντωνης


Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης