Ο Τάσος Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά: «Νομίζω πως όταν με δει από κοντά, θα χαμογελάσει, είμαστε οικογένεια»

Ο Τάσος Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά: «Νομίζω πως όταν με δει από κοντά, θα χαμογελάσει, είμαστε οικογένεια»

Μετά το bullying που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στη Μέρι, η σχέση του με την καλή του φίλη και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, είναι «στον πάγο»

konniexiarho
Νέες δηλώσεις σχετικές με το χθεσινό story της Κόνι Μεταξά στο Instagram έκανε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην σχέση του με την τραγουδίστρια, αλλά και στα όσα είπε εκείνη για τον ίδιο, μέσω των social media.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο ίδιος συνομίλησε μαζί της μέσω μηνυμάτων και του απάντησε με πολύ όμορφο τρόπο.

«Ο καθένας απαντάει όπως θέλει εκείνος. Εγώ απαντάω με το συναίσθημα. Επειδή η Κόνι δε θέλει να πει κάτι, είναι τυπική, σαν να είναι δικηγόρος. Της έστειλα ένα μήνυμα να της πω το παράπονό μου και μου απάντησε όμορφα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει. Από εμένα ήταν ένα συναισθηματικό μήνυμα, από την Κόνι ήταν πιο τυπικό. Ήταν καλή μαζί μου, αλλά είναι και περίεργο. Ακολουθούμαστε στα social media, αλλά εκεί είναι δουλειά, είναι διαφορετικό», δήλωσε αρχικά.



Στην συνέχεια πρόσθεσε πως θεωρεί ότι πρόκειται να τα ξαναβρούν πολύ σύντομα, καθώς πολλές φορές έχουν τσακωθεί, όμως ποτέ δεν έχουν κρατήσει κακία ο ένας στον άλλο.

«Νομίζω πως η Κόνι όταν με δει από κοντά, θα χαμογελάσει. Είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, έχουμε τσακωθεί και για άλλα πράγματα. Πιστεύω ότι αν βρεθούμε από κοντά, θα τα ξαναβρούμε. Η Κόνι είναι οικογένεια, έχουμε περάσει μαζί στιγμές που δεν τις ζεις με φίλους. Σίγουρα, σε επηρεάζουν και οι δικοί σου άνθρωποι, ο σύντροφος, ο μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Τα κέρδη από το ραντεβού Μητσοτάκη-Τζόνσον και τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα Γλυπτά

Η Sophia Urista δεν είναι η πρώτη: Οι πιο απίθανα σιχαμερές στιγμές από τη (βρώμικη) ιστορία του ροκ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ποια είναι η γυναίκα που τον θέλει για πατέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης