Ρένια Λουιζίδου: Το 2004 έπαθα σηψαιμία, κινδύνευσε η ζωή μου, ήμουν νέα και τη γλίτωσα
«Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο», είπε η ηθοποιός
H Ρένια Λουιζίδουήταν καλεσμένη στη εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και αποκάλυψε πρώτη φορά μία περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν κάποια χρόνια.
Συγκεκριμένα η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ: «Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη κι αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο κι ο καύσωνας κι η κούραση όλης της χρονιάς»!
Και υπογράμμισε η Ρένια Λουιζίδου:«Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό… είναι πρωτόκολλο στα νοσοκομεία αυτό με την ψυχολογική βοήθεια. Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο. Ήμουν νέα και τη γλίτωσα»!
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.