Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση και στέλνει το δικό της μήνυμα: Εμβολιαστείτε
Είχε κάνει τις πρώτες δύο δόσεις του εμβολίου κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της
Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και μέσα από τα social media θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για υπέρ του εμβολιασμού. Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε πως είχε κάνει τις πρώτες δύο δόσεις του εμβολίου κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.
«Εμβολιαστείτε! Τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αφού συμβουλεύτηκα τις δημοσιεύσεις των επιστημόνων (FDA) και φυσικά τους γιατρούς μου. Σήμερα, έκανα την τρίτη, ή αναμνηστική δόση. Όπως πολύ εύστοχα μου επισήμανε ο γιατρός μου, αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κάθε άλλο! Οφείλουμε όλες και όλοι, φυσικά και οι εμβολιασμένοι, να τηρούμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Γνωρίζουμε πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον ιό. Το εμβόλιο ομως είναι το βασικό μας όπλο αυτή τη στιγμή. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειες μας, αφού αυτό αποτρέπει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σοβαρή νόσηση ή το θάνατο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία που δοκιμάζει και κλυδωνίζει την κοινωνία μας», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.