Νίκος Μπάρκουλης: Πήρε θέση για το ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας Βανδή

Νίκος Μπάρκουλης: Πήρε θέση για το ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας Βανδή

Η απάντηση της τραγουδίστριας

VANDI_MPARKOULI1
O Νίκος Μπάρκουλης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το ξέσπασμα της μητέρας του και να απαντήσει στη Δέσποινα Βανδή.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στο J2US όταν τα σχόλια που έκανε η τραγουδίστρια στον Νίκο Μπάρκουλη δεν βρήκαν σύμφωνη τη μητέρα του, η οποία έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media αναφερόμενη στην Δέσποινα Βανδή.

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη απάντησε μέσω twitter εκφράζοντας τον θαυμασμό του προς την Δέσποινα Βανδή ενώ ταυτόχρονια δικαιολόγησε και την μητέρα του.

«Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά, πραγματικά προσπαθώ και πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως γι αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία, είναι απλά όμως ένα παιχνίδι Φιλανθρωπικό. Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγγνώμη γι΄αυτό.

Όσο για τη μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα, όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο (δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα. Κάθε γνώμη, κάθε ανθρώπου είναι δεκτή. Είτε λάθος είναι, είτε σωστή. Χωρίς να τοποθετούμαι στο εάν ήταν λάθος ή σωστή.

Τέλος, κυρία Βανδή σας θαυμάζω. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω στη σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό. Τιμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης.



Κλείσιμο
Η Δέσποινα Βανδή απάντησε κάτω από τα tweets του Νίκου Μπάρκουλη.

«Δεν την παρεξηγώ Νικόλα μου. Εγω αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί, εκεί θα σου έβαζα 10! Και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου. Αυτό θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιχνιδιού», έγραψε η τραγουδίστρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Το άρθρο... ράπισμα του ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένου στους αντιεμβολιαστές ρασοφόρους που διαδίδουν ψέματα

GNTM: Η φωτογράφιση... καραντίνας, η δοκιμασία του κύβου και η αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Ιστορική 10άρα για Αγγλία, κάζο για Ιταλία - Οι 9 Ευρωπαίοι που πάνε Κατάρ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης