«Πολλές φορές κάνω τον απολογισμό μου και βλέπω ότι έχω προχωρήσει» λέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος

«Πολλές φορές κάνω τον απολογισμό μου και βλέπω ότι έχω προχωρήσει» λέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο ηθοποιός μιλάει για τη ζωή του στην Αμερική, ενώ κάνει ειδική αναφορά στο ρόλο του στη « Γη της Ελιάς »

MV5BOGJiOWIwMjctYWM4MS00NjIxLWI1ODMtN2VlOGI2NzRjYzcxXkEyXkFqcGdeQXVyNTAzNDUxNjY___V1_
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος το 2009 αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να κάνει μία νέα αρχή στο Λος Άντζελες, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

«Ήταν μία εσωτερική αναζήτηση, είχα την περιέργεια και αποδείχτηκε σωτήρια. Με το που έφυγα, ήρθε η κρίση στην Ελλάδα. Είχα ένα ένστικτο που με οδήγησε εκεί» σημείωσε για την απόφασή του να εγκαταλείψει την καριέρα του και να ξεκινήσει από το μηδέν στην Καλιφόρνια και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ταιριάζει η ενέργειά σου με τον τόπο που θα μείνεις. Η Καλιφόρνια είναι ένα μέρος στο οποίο με το που προσγειώθηκα, ένιωσα αμέσως οικεία. Προσελκύει άτομα από όλον τον κόσμο, ηθοποιούς, σκηνοθέτες. Έχω Έλληνες φίλους εκεί».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Πολλές φορές κάνω τον απολογισμό μου, βλέπω ότι έχω προχωρήσει και έχω κάνει κάποια βήματα, αλλά ο χρόνος θα δείξει». 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfqei0no9oqp-st)

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο λατρεμένο του γιο, ο οποίος γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας: «Στον γιο μου μιλάω μόνο ελληνικά, έχει ψυχή Έλληνα. Στη συνέχεια θα κάνουμε και μαθήματα μαζί για να μάθει και να γράφει και να διαβάζει σωστά».

Παράλληλα, παραδέχτηκε: «Η πατρότητα ήρθε αναπάντεχα και απλά αφέθηκα. Στην αρχή, βέβαια, πανικοβλήθηκα, αν και πάντα ήθελα παιδιά».



Ακόμη, έκανε λόγο για τη μητέρα του, η οποία μένει στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική: «Όσο μεγαλώνεις, βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Η σχέση μας τώρα είναι διαφορετική. Η μαμά μου με έχει φτάσει εδώ πού είμαι. Με έχει επηρεάσει μαζί με την γιαγιά. Είναι οι γυναίκες που με έμαθαν πώς να αγαπάω τις γυναίκες, πώς να τις σέβομαι, να τις εκτιμώ και τους χρωστάω πολλά».

Όπως γνωστοποίησε, παρόλο που ζει στην Αμερική, δεν έχει χάσει επαφή με τους συναδέλφους του εδώ, στην Ελλάδα: «Θέλω πάντα να κρατάω επαφή με ανθρώπους του χώρου στην Ελλάδα. Αυτό δουλεύει υπέρ μου. Απλά ενημερώνω πότε θα είμαι στην Αθήνα, κάνουμε ραντεβού, μιλάμε για τις δουλειές μας».

Κλείσιμο
Όσον αφορά το χρόνο παραμονής του στην Ελλάδα, εξήγησε: «Είναι ανάλογα το πρότζεκτ και ανάλογα με τη διάθεση του γιου μου. Σίγουρα δεν μπορώ να μείνω πολύ καιρό μακριά του. Με χρειάζεται και τον χρειάζομαι».

Ερωτηθείς αν σκέφτεται να επιστρέψει μόνιμα στη χώρα μας, αποκρίθηκε: «Αυτό είναι προς συζήτηση. Θα το δείτε. Μου αρέσει, όμως, η ποιότητα της Ελλάδας, ο τρόπος ζωής».

Τέλος, μίλησε για τον μυστηριώδη ρόλο που θα υποδυθεί στη «Γη της Ελιάς », δίνοντας ένα μικρό spoiler: «Θα κάνω έναν πλαστικό χειρουργό, τον εν διαστάσει σύζυγο της Ισμήνης. Θα εισβάλω στη σειρά για κακό. Θα απαγάγουν το παιδί μας και θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Παίζω σε 13 επεισόδια και έχουν γυριστεί όλα. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου».


Ειδήσεις σήμερα

Χαμός με ασθενή αρνήτρια σε κλινική Covid στη Λαμία: Έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους με σταυρό στο χέρι

Έρχεται νέα ομοβροντία κυρώσεων σε βάρος της Λευκορωσίας με στόχο πρωτίστως την Belavia
Η «αντάρτισσα» πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας άφησε το παλάτι για... μια γκαρσονιέρα στη Νέα Υόρκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης