Γιάννης Αϊβάζης: Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα

Γιάννης Αϊβάζης: Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα

Ο ηθοποιός περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί μέσα στα νοσοκομεία

giannis-aivazis-karkinos_0
Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για όλα όσα πέρασε τονίζοντας πως ήταν τυχερός καθώς είχε εμβολιαστεί.

«Είναι ένας πολύ ύπουλος. Είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Κατάλαβα ότι κόλλησα μετά από δύο ημέρες. Λογικά μία ημέρα πριν είχα πάρει τον ιό και από εκεί και πέρα, Δευτέρα βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τα συμπτώματα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο», συνέχισε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος αποκάλυψε ότι άνθρωπος σε διπλανό κρεβάτι από το δικό του διασωληνώθηκε.

«Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όπως είπε ο Γιάννης Αϊβάζης αγχώθηκε πολύ όταν του είπε η Μαρία Κορινθίου ότι νοσεί από κορωνοϊό, τόσο η ίδια όσο και η κόρη τους.

«Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfpkmph7npp5-st)





Ειδήσεις σήμερα

Πιθανό να ζητηθούν περισσότερα τεστ από τους ανεμβολίαστους, λέει η Γκάγκα

Ιερόσυλοι «σήκωσαν» το παγκάρι του ναού Ταξιαρχών στη Λέσβο

Ρονάλντο: Παραπονιόταν για το γκολ που δεν του είχαν μετρήσει στη Σερβία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης