Η Συνατσάκη, ο Τσουρός και η... τηλεοπτική αστυνομία εν δράσει

Η Συνατσάκη, ο Τσουρός και η... τηλεοπτική αστυνομία εν δράσει

Τα θέματα ακόμη κι αν δεν υπάρχουν στην κοινωνία τα εφευρίσκει και τα δημιουργεί η τηλεόραση για ψύλλου πήδημα

TV_synatsaki
Από το πρωί ασχολούμαστε με την Μαίρη Συνατσάκη και το κινητό της. Συμπαθέστατη η Μαίρη αλλά επειδή συνηθίζει να κάνει πολλά βίντεο, δεν πέφτει κάτι κάτω. Η Μαίρη ζήτησε τον λόγο από κάποιον ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της φωτογράφιζε μία κοπέλα στον δρόμο με το κινητό και μάλιστα σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Του ζήτησε τον λόγο και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, του ζήτησε να διαγράψει το βίντεο.

Το συγκεκριμένο θέμα το δημοσιοποίησε με βίντεο η Μαίρη με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν όλοι επ’ αυτού. Ο Κώστας Τσουρός διαφώνησε μαζί της οπότε πήρε κι αυτόν η μπάλα στα πρωινά και τα μεσημεριανά. Δυστυχώς μέχρι και τώρα και λογικά και αύριο το θέμα θα έχει συνέχεια. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.  Και αναρωτιέμαι η κοπέλα, την οποία φωτογράφισε ο εν λόγω αδιάκριτος, ενημερώθηκε για ό,τι της συνέβη; Και γιατί εκείνη δεν απάντησε ή δεν μάθαμε αν ζήτησε την βοήθεια κάποιου; Ποιος αποφασίζει να παρέμβει και κατά πόσο είναι τελικά απαραίτητο για να αποτραπούν τέτοιου είδους χυδαίες συμπεριφορές;

tsouros


Η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Όμως, και το καταθέτω ως προσωπική άποψη, όπως είναι απόλυτα καταδικαστέο να με προσβάλλει και να με φωτογραφίζει κάποιος δίχως την άδειά μου, δεν μου αρέσει και να με υπερασπίζεται κάποιος δίχως να το έχω ζητήσει και μάλιστα με τόσο δραστικό τρόπο. Εχω δικαίωμα να επιλέξω την άμυνά μου και την προστασία μου, όπως έχω δικαίωμα και να καταδικάσω τους γελοίους που νομίζουν ότι με την κάμερα του κινητού μπορούν να ποδοπατήσουν κάθε σημείο μου. Τελεία. Σε κάθε περίπτωση πάντως η πρωτοβουλία της Μαίρης είναι προτιμότερη από τη συνηθισμένη. Από αυτή δηλαδή που θέλουν όλους να τραβούν βίντεο τον καβγά αντί να βοηθήσουν το θύμα…

Η τελική σύνθεση της «Φάρμας» είναι καλύτερη κι από κάστινγκ για remake της θρυλικής cult ταινίας «Βασικά καλησπέρα σας». Ο Στηβ Μηλάτος βγήκε από το σπίτι του «Big Brother» και μπαίνει στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες». Μια χαρά τον βρίσκω.

Κλείσιμο
rouvas


Πρεμιέρα απόψε και για το «Idols» με τον Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ και καλή επιτυχία ευχόμαστε. Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Βίκη Καγιά καλύτερα να μην μιλούν οι άλλες εκπομπές. Ας λυθεί ή ας το πάρει το ποτάμι.

Το κουίζ; Ποιο πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα τελικά κινδυνεύει να μην βγει στον αέρα;



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης