Ο Κρίστοφερ Γουόκεν όντως κατέστρεψε ένα αυθεντικό σχέδιο του Banksy στο φινάλε του «The Outlaws»

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν όντως κατέστρεψε ένα αυθεντικό σχέδιο του Banksy στο φινάλε του «The Outlaws»

Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της παραγωγής, επρόκειτο για το πρωτότυπο έργο του διάσημου street artist

outlaws-banksy
Το φινάλε της σειράς «The Outlaws» δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμεναν οι φανς.

Στην τελευταία σκηνή της σειράς, ο χαρακτήρας του Κρίστοφερ Γουόκεν φαίνεται να καλύπτει με μπογιά ορισμένα γκραφίτι, ανάμεσα σε αυτά κι ένα από τα διασημότερα, «ο αρουραίος-διαδηλωτής του Banksy».

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο τοίχος πιθανότατα δεν θα ήταν πραγματικός και το σχέδιο όχι το πρωτότυπο του διάσημου street artist, ενας εκπρόσωπος της παραγωγής επιβεβαίωσε στο BBC αυτό που φοβούνταν όλοι οι «φίλοι της τέχνης». Ήταν το αυθεντικό έργο του Banksy!

the-outlaws-banksy_08_2


the-outlaws-banksy_05


«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά ότι το σχέδιο που φαίνεται στο τέλος της σειράς The Outlaws ήταν αυθεντικό του Banksy. Ο Κρίστοφερ Γουόκεν το έβαψε κατά την διάρκεια του γυρίσματος αυτής της σκηνής και δυστυχώς, το κατέστρεψε παντελώς», δήλωσε.

Κι ενώ πολλοί αναρωτιούνται πώς βρέθηκε ένα αυθεντικό σχέδιο του συγκεκριμένου καλλιτέχνη στην σειρά, καμία εντύπωση δεν προκαλεί, καθώς το «The Outlaws» είναι εξ' ολοκλήρου γυρισμένο στην πατρίδα του καλλιτέχνη, το Μπρίστολ.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σχέδιο ήταν ένα από τα πρώτα του Banksy στο Μπρίστολ, μαζί με αυτό που απεικονίζει έναν μασκοφόρο γορίλα, ένα δεύτερο που δείχνει έναν αρκούδο-διαδηλωτή και ένα τελευταίο που αναπαριστά μία σκηνή «απιστίας», με τον εραστή της γυναίκας να κρέμεται από το παράθυρο, ενώ ο σύζυγός της τον αναζητά.

Κλείσιμο
banksy
banksy1_-_Αντιγραφο
banksy3

Όπως αναφέρει ο Στίβεν Μέρσαντ στο New York Post, η παραγωγή πρώτα πήρε την άδεια του καλλιτέχνη για να «καταστρέψει» έργο του. «Δεν υπήρχε περίπτωση να το αγγίζαμε διαφορετικά, είναι τέχνη», δήλωσε.

Σε δημοπρασία που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα μέσα στην χρονιά από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby's στο Λονδίνο, το συγκεκριμένο σχέδιο είχε ξεπεράσει τα 700.000 δολάρια.








Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης