Xειμωνιάτικες συνταγές με έντονα αρώματα προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab»

Xειμωνιάτικες συνταγές με έντονα αρώματα προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab»

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Kitchen_Lab_-_13_11_2021Akis
Συνταγές υπέροχες με έντονα αρώματα προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στις 16:40.

Το ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι γεμάτο με αρώματα που μας ταξιδεύουν στην Ανατολή, αφού το λαχματζούν είναι το street food της Ανατολής. Το χαρακτηρίζουν τα μπαχάρια του, είναι πάρα πολύ ξεχωριστό φαγητό που δεν μπορείτε να μπερδέψετε με κανένα άλλο και η συνταγή που δείχνει ο Άκης είναι πολύ εύκολη. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης επιλέγει ένα κατσικάκι στιφάδο πολύ ξεχωριστό, σε μια ελαφρώς πιο γκουρμέ εκδοχή που όμως δεν του στερεί τη μοναδική απόλαυση μιας τόσο παραδοσιακής και κλασικής γεύσης. Για γλυκό, φτιάχνει μια αφράτη, ντελικάτη, πολύ λαχταριστή κρέμα patisserie που αποτελεί την βάση για πολλά γλυκά αλλά και μόνη της είναι καταπληκτική, μια κρέμα μπαβαρουάζ!

Kitchen_Lab_-_13_11_2021__3_
Kitchen_Lab_-_13_11_2021__5_
Kitchen_Lab_-_14_11_2021Akis

Κλείσιμο
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα «Kitchen Lab», που είναι το απόλυτο alternative - εναλλακτικό επεισόδιο, με επιλογές γευμάτων που θα σας βοηθήσουν σε μια προσπάθεια να βάλετε στην ζωή σας υγιεινές τροφές, μέσα από πολύ νόστιμα φαγητά.

Τα πιο νόστιμα κριτσίνια που έχετε δοκιμάσει ποτέ, τραγανιστά και πεντανόστιμα, φτιαγμένα από καλαμποκάλευρο και με πολύ λίγα ακόμη υλικά, είναι το ορεκτικό, το οποίο σερβίρει με κατσικίσιο τυρί. Φασολάκια ογκρατέν έρχονται ως κυρίως πιάτο, για να μας δώσει έναν εναλλακτικό τρόπο να τρώμε φασολάκια και να τα βάλουμε στη διατροφή μας. Για επιδόρπιο, ο αγαπημένος μας σεφ δείχνει μια vegan επιλογή, μια πολύ υγιεινή και θρεπτική συνταγή, vegan μπάρες καρότου, πανεύκολη, πεντανόστιμη, πολύ αρωματική και μια καταπληκτική επιλογή για σνακ για το σχολείο ή την δουλειά. Σερβίρει τις μπάρες με vegan λιωμένες κουβερτούρες.

Kitchen_Lab_-_13_11_2021__6_
Kitchen_Lab_-_13_11_2021AP
Kitchen_Lab_-_14_11_2021__2_



Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης