«Έχω χάσει περίπου δεκαπέντε κιλά» λέει ο Κρατερός Κατσούλης

«Έχω χάσει περίπου δεκαπέντε κιλά» λέει ο Κρατερός Κατσούλης

Ο ηθοποιός μιλά για την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, τα παιδιά του και την επαγγελματική του ζωή

krateros-katsoulis-
Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε σήμερα (10/11) συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά όχι στην πρωινή ζώνη.

«Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει καθόλου από μόνη της. Μου λείπουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα, οι καλές παρέες. Η τηλεόραση με έναν άλλον τρόπο, σε μία άλλη ώρα και με άλλο περιεχόμενο φυσικά με ενδιαφέρει. Απλά όχι πρωινό» εξήγησε.

Για την αλλαγή της εμφάνισής του, τόνισε: «Είμαι στα πιο σουλουπωμένα. Έχω χάσει περίπου 15 κιλά. Κάνω διατροφή και γυμναστική. Δεν πρέπει να επικεντρώνεται κανείς στα κιλά. Πρέπει να επικεντρώνεται στο τι θα κάνει για να νιώσει πιο όμορφα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfm3xcweunz5-st)


Σχετικά με το ρόλο του ως πατέρας και τα δύο του παιδιά, εκμυστηρεύτηκε: «Είμαι πολύ μπαμπάς. Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου, είναι γνωστό. Κάθε στιγμή που είμαι μαζί τους θεωρώ ότι είναι μοναδική και ανυπέρβλητη.

Νομίζω ήθελα να γίνω μπαμπάς από πολύ νωρίς. Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να είναι ευτυχής και ευγνώμων που έκανε παιδιά».

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: «Η Αέλια είναι πρώτη. Ήρθε πρώτη στον κόσμο και για πέντε χρόνια είχε την αποκλειστικότητα και την έχει εισπράξει. Το αντράκι μου ήρθε μετά. Αυτό που τους λέω πολλές φορές, γιατί υπάρχει μία ζήλια και κάτι σαν αγωνία είναι ότι "σας αγαπώ πάρα πολύ και τους δύο έτσι κι αλλιώς, είστε η ζωή μου έτσι κι αλλιώς". Ο Αρίωνας μου επέτρεψε, κατά κάποιον τρόπο, να τον γνωρίσω και να έχουμε μία επαφή μετά τα δύο. Μέχρι τα δύο, ήμουν μία ιδέα, μία παρουσία. Ήταν "μαμά μου, μαμά μου". Με το που αρχίσαμε να γνωριζόμαστε, έγιναν φοβερά άλματα στη σχέση μας. Κάτι που δεν είχε γίνει με την Αέλια».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο έρωτας του Χρήστου Κυριαζή με την Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία «Έχω Κλάψει»

Επίθεση Λουκασένκο προς Ευρωπαίους ηγέτες: «Καθάρματα, τρελοί, θέλετε να σας προστατεύσω από τους μετανάστες;»

Επικυρώθηκε από την ΕΕ το πρόστιμο «μαμούθ» των €2,42 δισ. στη Google
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης