Η Adele στον Alpha και τα κορίτσια του Mega σαρώνουν

Η Adele στον Alpha και τα κορίτσια του Mega σαρώνουν

Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου των εκπομπών με το περιεχόμενο πλέον να δείχνει ήδη αδύναμο και προϊόν ανακύκλωσης σε μεγάλο βαθμό

TV_adele
Την ώρα που οι περισσότερες εκπομπές στην ιδιωτική τηλεόραση είναι αντιμέτωπες με την μάστιγα της εσωστρέφειας, η οποία συνιστά απόρροια του ναρκισσισμού και της αλαζονείας των τηλεοπτικών προσώπων, στην δημόσια τηλεόραση γίνονται ωραία πράγματα τα οποία δυστυχώς δεν τα έχουμε βάλει στο τηλεκοντρόλ μας. Το «Στούντιο 4» είναι μία εξαιρετική εκπομπή, η οποία δεν σε προσβάλλει σε κανένα λεπτό της σκαλέτας της. Είναι η προέκταση του σπιτιού που μπορούν τα παιδιά μας να κυκλοφορούν ελεύθερα δίχως να φοβόμαστε τι θα δουν και τι θ’ ακούσουν.

Επικαιρότητα, ζωή στην πόλη, πρόσωπα και ωραίες συνεντεύξεις, θέματα αρχείου, ευφάνταστη μαγειρική, άνεση και όχι κουτσομπολιό ή αναμάσημα του θλιβερού περιεχομένου που συναντάς στην μισή ιδιωτική τηλεόραση. Ανετοι οι παρουσιαστές, πολύ καλοί οι συνεργάτες τους, είναι ζωντανός οργανισμός αυτή η εκπομπή.

Και οι σειρές είναι ωραίες αλλά ατύχησαν λόγω ανταγωνισμού. Θέλει χρόνο για να ηρεμήσει ένα κοινό που δέχεται επίθεση από παντού.

Στο «Πρωινό» μία συνέντευξη της Μαργαρίτας Θεοδωράκη έδειξε πως χάνεται η ευκαιρία όταν δε γίνονται οι κατάλληλες ερωτήσεις να γίνει και το μεγάλο θέμα. Κρίμα.

Από την άλλη βέβαια και ερωτήσεις του τύπου «Δέσποινα, τι ευχήθηκες στην Φοντάνα Ντι Τρέβι;» μπορεί να σε στείλουν αδιάβαστο. Με το μαλακό, παιδιά.

kanakis


Σαρώνουν οι «Ράδιο Αρβύλα». Κερδισμένος ο ΑΝΤ1 και από την είσοδο Κανάκη και από την μετακίνηση των εκπομπών του που μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να χάνουν κάτι.

Πόσο υπέροχη παρουσία αυτή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στην «Ελένη». Εξαιρετική στο μεσημεριανό δελτίο και στην εκπομπή της, εξαιρετική και στην συνέντευξη. Τέτοιες γυναίκες βοηθούν την γυναικεία δημοσιογραφία και διορθώνουν μία λανθασμένη εικόνα που προβάλλεται καθημερινά…

Κλείσιμο
Πάντως οι γυναίκες στον Mega πάνε πολύ καλά. Ελεονώρα, Δανάη, Ελένη, Σίσσυ, Αγγελική, Σμαράγδα… Θηλυκή εταιρεία αχτύπητη.

Μία εξαιρετική αποκλειστικότητα έχει ο Alpha, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της συναυλίας της Αντέλ, που θα μεταδοθεί από το CBS στις 14 Νοεμβρίου και μαζί και την συνέντευξη που θα παραχωρήσει στην Οπρα Γουίνφρι.

gardelis


Ο Σταμάτης Γαρδέλης λογικά θα πρωταγωνιστήσει στην «Φάρμα» σε μία βουκολική εκδοχή «Ρόδα, τσάπα και τσουγκράνα». Ηδη άρχισαν οι απαγγελίες, τα ποιήματα και οι φιλοσοφικές αναλύσεις όπου τρολάρει τους πάντες και τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Το κουίζ για σήμερα: μετράει αντίστροφα και το ξέρει. Γι αυτό και σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον άνθρωπο που τον πίστεψε περισσότερο από την αρχή…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης