Γιάννης Αντετοκούμπο: Η πρόβα για την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο

Γιάννης Αντετοκούμπο: Η πρόβα για την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο

«Θα είμαι ο πιο όμορφος πρόεδρος των ΗΠΑ» είπε με χιούμορ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο τέλος της επίσκεψης στο Λευκό Οίκο που έκανε η ομάδα του, οι Μιλγουόκι Μπακς

antetokoumpo

Είναι παράδοση στις ΗΠΑ να δέχεται ο πρόεδρος την ομάδα που κερδίζει το NBA. Οι επισκέψεις είχαν διακοπεί λόγω πανδημίας, αλλά ξεκίνησαν και πάλι, με πρώτους τους Μιλγουόκι Μπακς.

Τα δύο αδέλφια από την Ελλάδα έγιναν και αυτά δεκτά από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε τιμητικά στους δύο παίκτες και στην οικογένειά τους.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν σχεδιάσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου την επίσκεψή τους, ετοιμάζοντας τα κοστούμια που θα φόραγαν στην εκδήλωση στο ατελιέ του σχεδιαστή Γιώργου Παπαδόγαμβρου στην Κηφισιά.

Ο Γιάννης μάλιστα είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο instagram.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο φορούν μόνο κοστούμια Made in Greece, δια χειρός του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, του ανθρώπου  που ράβει μερικούς από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί άλλοι.
Κάθε φορά που βρίσκονται στην Ελλάδα, τα αδέλφια Αντετοκούμπο επισκέπτονται το ατελιέ του Παπαδόγαμβρου στην Κηφισιά για να ράψουν τα κουστούμια τους.
Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος ανάρτησε τη φωτογραφία του Γιάννη και του Θανάση στο Λευκό Οίκο.

Κλείσιμο

antetokoumpo-prova5
antetokoumpo-prova4
antetokoumpo-prova-3
antetokoumpo-prova-2
antetokoumpo-prova
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης