Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη συνάντησή του με τη Μέρι

Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη συνάντησή του με τη Μέρι

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε ανοιχτά για τις απόψεις του, το bullying, την κριτική που δέχτηκε για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και έδειξε πως έχει μετανιώσει για όσα προηγήθηκαν - «Δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς λάθος», δηλώνει

xiarho
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά του σε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο γνωστός χορογράφος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και μίλησε ανοιχτά τόσο για τα τελευταία γεγονότα, που προκάλεσαν αντιδράσεις σε ολόκληρο το πανελλήνιο, όσο και για το bullying που είχε δεχτεί ο ίδιος στο παρελθόν.

«Καλώς μου συνέβη, είμαι γαλήνιος πλέον. Ένας influencer είναι για να δείχνει την ζωή του, ίσως καλύτερα που το έπαθα. Εκείνη η ημέρα ήταν πολύ δύσκολη γηια εμένα. Ήπια δύο-τρεις μαργαρίτες παραπάνω, ήταν το αλκοόλ, δεν ήμουν ποτέ βίαιος, ούτε είμαι κακός σαν άνθρωπος. Η Μέρι έστειλε μήνυμα σε ένα άλλο προφίλ, που θεωρούσε ότι ήταν δικό μου και την έκανε block. Θεωρούσε ότι την έκανα εγώ. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της, την δημοσκόπηση μετά την έκανα για να χαλαρώσω το θέμα, όμως τελικά το χειροτέρεψα», εξήγησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα εκείνη την ημέρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl6rtdlgwk9-st)

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο δικό του παρελθόν και όπως αποκάλυψε έχει υποστεί πολλές φορές bullying. «Με κοροΐδευαν όταν ήμουν μικρός, επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Τα παιδιά δεν το δέχονταν».

Για την απόπειρα αυτοκτονίας στο Μενίδι, ο γνωστός χορογράφος εξήγησε: «Είχα καταναλώσει χάπια και ξύπνησα σε ένα χωράφι. Το κειμενάκι αυτό που σβήστηκε και φάνηκε σαν να το είχα πει εγώ, δεν το είπα εγώ. Το έγραψα, αλλά δεν ήταν δικά μου λόγια. Ποτέ δεν είχα θέματα με άτομα που έχουν παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη πραγματικό από την Δανάη Μπάρκα, αλλά δεν 'ηταν δικά μου λόγια. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Για κάποιο λόγο σβήστηκε αυτό το κειμενάκι και καλύτερα, γιατί ανέφερα και το πρόσωπο που το είπε».

Έπειτα, εξήγησε πως αυτό που τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας ήταν τα σχόλια που έλαβε από τον κόσμο. «Ξύπνησα και είδα όλα αυτά, για αυτό έφτασα στην κατάσταση που έφτασα και έκανα την απόπειρα. Μου έχουν στείλει μηνύματα πως ούτε την απόπειρα αυτοκτονίας δεν έκανα σωστά. Ένας δημοσιογράφος μπορεί να πει την γνώμη του, αλλά δεν μπορεί να γίνει δικαστής. Είδα πολλές εκπομπές να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν “συγγνώμη, αλλά έπρεπε να το κάνουμε"».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl7el31o1xt-st)


Όπως εξήγησε αργότερα, εκείνος και η Μέρι βρέθηκαν από κοντά ύστερα από όλα αυτά που συνέβησαν και συζήτησαν πολιτισμένα σαν δύο φίλοι. «Εγώ βρέθηκα από κοντά με τη Μέρι. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν είπαμε κάτι που χρειαζότανε να αναλύσουμε. Αράξαμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι και τα συζητήσαμε όλα. Τρεις ώρες είπαμε πολλά πράγματα», αναφέρει.

Αυτό που τον στεναχώρησε όπως εξήγησε ήταν πως πολλοί φίλοι του δεν ενδιαφέρθηκαν καν για εκείνον, παρά το γεγονός πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο. Μέσα σε αυτούς και η Κόνι Μεταξά.

«Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και υπήρξαν φίλοι μου, που δε μου έστειλαν ούτε μήνυμα. Με έκριναν τόσο έντονα ενώ τους είχα δώσει την καρδιά μου.Η Κόνι δε μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ό,τι και να έχω κάνει. Δε με πήρε ποτέ η Κόνι. Η Κόνι με ξέρει καλά και έπρεπε να καταλάβει πως δεν το έκανα από κακία και μίσος», δήλωσε ο Ξιαρχό, και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η κολλητή μου φίλη δεν με άφησε στιγμή. Οι γονείς το λαμβάνουν διαφορετικά όλο αυτό. Πίσω από τις οθόνες όλα είναι εύκολα. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου τις πρώτες μέρες. Δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς λάθος».

Τέλος, μίλησε για τα επαγγελματικά του και ανέφερε πως μετά από όσα συνέβησαν, πολλές πόρτες έχουν κλείσει για εκείνον, όμως ελπίζει πως θα ανοίξουν ξανά μελλοντικά. «Επαγγελματικά έχουν κλείσει πάρα πολλές πόρτες. Σίγουρα θα ξαναέρθουν δουλειές και θα γίνουν πολλά πράγματα».



Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης