Η επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Μονακό - Την εκβίασε ο Αλβέρτος ότι θα χάσει τα παιδιά;

Η επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Μονακό - Την εκβίασε ο Αλβέρτος ότι θα χάσει τα παιδιά;

Η μελαγχολική πριγκίπισσα με κάθε τρόπο δραπετεύει από το πριγκιπάτο - To παρασκήνιο πίσω από τα «γλυκανάλατα» φωτογραφικά ενσταντανέ της επανένωσης που μοίρασε το παλάτι - Η διαρκής απουσία στη Νότια Αφρική και τα τρία εξώγαμα του Αλβέρτου

sarlin33
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Σαρλίν επιχείρησε να δραπετεύσει από το «χρυσό κλουβί» του Μονακό. Για την ακρίβεια ήταν η τέταρτη και η πιο μακρόχρονη προσπάθειά της. Τα δείγματα για την σχέση της πριγκίπισσας Σαρλίν με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ήταν αρνητικά από την πρώτη στιγμή.

Λίγες μέρες πριν τον γάμο της δοκίμασε να το σκάσει. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «L’ Express», λίγο πριν τον γάμο, όταν η Σαρλίν είχε πάει στο Παρίσι για να κάνει πρόβα νυφικού, ζήτησε καταφύγιο στην πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής όταν έμαθε πως ο Αλβέρτος που είχε ήδη δύο εξώγαμα, είχε αποκτήσει και τρίτο παιδί με μία Αφρικανή ερωμένη του κατά τη διάρκεια σχέσης του παράλληλα με τη Σαρλίν! Σηκωτή, την έφεραν πίσω από το αεροδρόμιο της Νίκαιας οι σωματοφύλακες του Αλβέρτου!

Η δεύτερη προσπάθεια να δραπετεύσει έγινε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό.

Η τρίτη έγινε την ίδια -χρονικά- περίοδο, όταν έβγαλε ένα αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή, για τη Νότιο Αφρική. Κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Νίκαιας όταν την σταμάτησε η Ασφάλεια του πριγκιπάτου και της πήρε το διαβατήριο. Άναυδοι οι Μονεγάσκοι έβλεπαν μέσα από τις οθόνες τους την νεαρή Σαρλίν να έχει... βαλαντώσει στο κλάμα καθ' όλη την διάρκεια του γάμου στο παλάτι. Και δεν ήταν δάκρυα χαράς...

princess_charlene_01_2
H φωτογραφία της επανένωσης. Στρεσαρισμένη η Σαρλίν γέρνει άγαρμπα προς τον Αλβέρτο ενώ με το χέρι της «πνίγει» το πρόσωπο του γιού της.


H κακή αρχή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σαρλίν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας της κατάλαβε πως κάτι πάει στραβά. Το 2000 η Σαρλίν γνωρίζει τον γιο της Γκρέις Κέλι Πρίγκιπα Αλβέρτο στους αγώνες κολύμβησης Mare Nostrum στο Μονακό.

Κλείσιμο
Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να καταφέρει να την γοητεύσει. Ο πρίγκιπας συνέχιζε να την πολιορκεί με επιστολές. Ο θάνατος του πατέρα του, Πρίγκιπα Ρενιέ το 2005, τους έφερε πιο κοντά. Το 2011 γίνεται ο γάμος τους.

Σύμφωνα με πρόσωπα που είναι κοντά στην πριγκίπισσα, η Σαρλίν στην αρχή κολακεύτηκε με το φλερτ του πρίγκιπα. Λίγο το παραμύθι, λίγο ο ενθουσιασμός των φίλων και της οικογένειας έπαιξαν τον ρόλο τους. Τους χώριζαν όμως 20 χρόνια διαφοράς. Ετσι είπε το αρχικό «ναι» που στη συνέχεια, σύμφωνα με δικούς της ανθρώπους, το μετάνιωσε χίλιες φορές!

Όσο οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονταν τόσο οι αμφιβολίες της Σαρλίν πολλαπλασιάζονταν. Σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι την ίδια περίοδο που ο Αλβέρτος την φλέρταρε έντονα είχε παράλληλες σχέσεις για τις οποίες η Σαρλίν διάβαζε όλες τις λεπτομέρειες στα γαλλικά περιοδικά.

princess_charlene_03


Η νύφη το 'σκασε!

Η Σαρλίν τότε κατάλαβε πως το παραμύθι ήταν απλά... παραμύθι. Ο πρίγκιπας την είχε επιλέξει ως την ιδανική νύφη για το image του και τον βασιλικό οίκο των Μονεγάσκων, όπως «επιλέγει κάποιος το κατάλληλο κουτάβι για αναπαραγωγή». Ηταν, όμως, ήδη αργά. Το σόου είχε ξεκινήσει και ο Αλβέρτος δεν θα άφηνε ποτέ μια νύφη να ξεφτιλίσει αυτόν και τον θεσμό εγκαταλείποντας τον γάμο λίγο πριν την επίσημη τελετή.

Την ημέρα του γάμου της τα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδιδαν με νόημα ότι «τα δάκρυα έρρεαν ασταμάτητα στο πρόσωπο της πριγκίπισσας». Το ABC μετέδωσε ότι όταν ο Αλβέρτος πήγε να φιλήσει τη νύφη, εκείνη τον απέφυγε.

Κάποιοι ακόμα επισημαίνουν πως και η γέννηση δίδυμων δημιουργεί ερωτήματα για την ίδια την ερωτική τους σχέση μετά τον γάμο... Μιλούν ακόμα και για τεχνητή μέθοδο γονιμοποίησης και πως η ερωτική σχέση μεταξύ τους είχε πεθάνει πριν ακόμα ξεκινήσει.

Από την ημέρα του γάμου της και μετά η Σαρλίν είναι πια γνωστή ως η μελαγχολική πριγκίπισσα. Μετά βίας εμφανίζεται στα επίσημα events του πριγκιπάτου, δεν χαμογελά ποτέ και είναι πάντα θλιμμένη. Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της η Σαρλίν πάσχει από μελαγχολία. Και αυτό φυσικά δεν κρύβεται.

000_8X99ZC


Με ξυρισμένο κεφάλι

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν τα Χριστούγεννα του 2020 σόκαρε τους πάντες όταν αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της, ξυρίζοντας το κεφάλι της.  Συγκεκριμένα είχε ξυρίσει την μια πλευρά του κεφαλιού της, γεγονός που είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια ψυχολογίας Renee Engeln η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή μιας γυναίκας είναι ένας τρόπος να στείλει το μήνυμα ότι έκανε ή θα κάνει μια ριζική αλλαγή στη ζωή της ή ότι θα ήθελε να την κάνει. Ακόμα περισσότερο ο δημόσιος τρόπος με τον οποίο τον έκανε, δείχνει ότι είναι απελπισμένη. Είναι μια κραυγή απόγνωσης. Πλέον, η Σαρλίν δεν προσπαθεί καν να κρύψει τα δάκρυα και την μελαγχολία της. Είναι φανερό, όπως λένε οι ειδικοί, πως η Σαρλίν «ουρλιάζει» πως είναι σε κατάθλιψη. «Φωνάζει» δημόσια πως χρειάζεται βοήθεια.

Στο «protothema.gr» είχαμε από τον Δεκέμβριο του 2020 είχαμε  επισημάνει πως η πριγκίπισα Σαρλίν ετοίμαζε νέα προσπάθεια να δραπετεύσει. Στις αρχές Μαϊου η Σαρλίν βρέθηκε στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική και μια λοίμωξη ΩΡΛ και μια σειρά επεμβάσεων, όπως ειπώθηκε επισήμως, δεν της επέτρεπαν όλους αυτούς τους μήνες το ταξίδι της επιστροφής στο Μονακό.

000_9R99XZ


Και τρίτο νόθο παιδί

Εν τω μεταξύ, φούντωσαν οι φήμες περί διαζυγίου με τον Αλβέρτο, με το παλάτι και τον ίδιο τον πρίγκιπα να υποχρεούνται σε διαψεύσεις. Τα δημοσιεύματα όλο αυτό το διάστημα μιλούσαν για κακή σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι και έντονο θυμό από την πλευρά της Σαρλίν για την αποκάλυψη για ένα ακόμη εξώγαμο παιδί του συζύγου της, το τρίτο νόθο συνολικά.

Σε συνέντευξη που έδωσε από την «αυτοεξορία» της στη Νότια Αφρική, για να διαψεύσει τις φήμες για χωρισμό μίλησε για τα παιδιά της, την κατάσταση της υγείας της, την ενότητα των Ζουλού, τον αγώνα που δίνει για την προστασία των ρινόκερων της Νοτίου Αφρικής από τους λαθροθήρες, αλλά... παρέλειψε να αναφερθεί στον γαλαζοαίματο σύζυγό της.

Χθες η τέταρτη προσπάθεια απόδρασης έλαβε τέλος. Η πριγκίπισσα Σαρλίν ταξίδεψε πίσω στην Ευρώπη με το κυβερνητικό αεροσκάφος του πριγκιπάτου του Μονακό, ένα Dassault Falcon 8X. Το ιδιωτικό τζετ είχε προσγειωθεί το βράδυ του Σαββάτου στο Γιοχάνεσμπουργκ για έναν έλεγχο και στη συνέχεια έφθασε στο Ντέρμπαν για να παραλάβει την 44χρονη Σαρλίν. Λίγο πρίν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Ντέρμπαν, η Σαρλίν συναντήθηκε με τον βασιλιά Σάκα και τον στενό φίλο της, ηγέτη των Ζουλού, Μισουζούλου Καζουελιτίνι.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η πριγκίπισσα ήταν η μόνη που φορούσε προστατευτική μάσκα στην επανασύνδεση με την οικογένειά της, πιθανόν για να κρύβει την θλίψη στο πρόσωπό της, όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν.

princess_charlene_02

Οι στημένες φωτογραφίες 

Το Πριγκιπάτο του Μονακό στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ανέβασε φωτογραφίες από τη γεμάτη συγκίνηση και χαρά επανασύνδεση της Σαρλίν με τον Αλβέρτο και τα 6χρονα δίδυμά της, Ζακ και Γκαμπριέλα. Η ίδια η Σαρλίν χαιρέτισε τους φωτογράφους που στέκονταν σε απόσταση. Στις οικογενειακές φωτογραφίες προστέθηκε και ένα καφετί βίσλα, με το οποίο η Σαρλίν κατέβηκε το πρωί από το ιδιωτικό τζετ. Εντύπωση προκαλεί πως σε μία από τις τρεις φωτογραφίες η Σαρλίν γέρνει το κεφάλι της άγαρμπα στον Αλβέρτο ενώ το χέρι σχεδόν «πνίγει» το πρόσωπο του μικρού της γιού. Είναι φανερά στημένη φωτογραφία με μια πριγκίπισα υπό πίεση και στρες.

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν όλο το παρελθόν η Σαρλίν είναι απόλυτα εγκλωβισμένη. Θέλει να ξεφύγει από το «χρυσό κλουβί» της αλλά δεν ξέρει πώς. Οι κινήσεις της «φωνάζουν» ότι ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Πολλοί φοβούνται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της καθώς συνεχώς κλιμακώνει τις δραματικές της αντιδράσεις... Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Σαρλίν εξαναγκάστηκε σε επιστροφή όταν συνειδητοποίησε από την εξορία της δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά της, παρά μόνο μέσω... Skype. Η επιμέλεια των διαδόχων του θρόνου του Μονακό ανήκει αποκλειστικά στο παλάτι.

Θα έχει την τύχη της Νταϊάνα;

Γιατί ο πρίγκιπας Αλβέρτος μπορεί να γνωρίζει ότι με τρία πλέον νόθα παιδιά από ισάριθμες παράλληλες σχέσεις έχει λερωμένη την φωλιά του, αλλά και οι οκτώ μήνες που έλειπε η Σαρλίν στη Νότια Αφρική με όλο το κουτσομπολιό ήταν ένας διαρκής εξευτελισμός για τον ίδιο και το παλάτι. Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες της διαμήνυσε πως «αρκετά πια, η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώνει. Ή επιστρέφεις ή δεν ξαναβλέπεις τα δίδυμα».

Ανθρωποι που βρίσκονται κοντά της υποστηρίζουν ότι η Σαρλίν αυτή την εποχή είναι ιδιαίτερα ευάλωτη, αντιδρά σπασμωδικά και «δεν έχει σχέδιο». Και με νόημα συμπληρώνουν πως ο Αλβέρτος για αυτούς τους λόγους και «τις αδυναμίες της την διάλεξε σε πρώτη φάση». Πίστευε πως «η ευαίσθητη Σαρλίν θα ήταν ευκολόπλαστη και διαχειρίσιμη, όπως ακριβώς το Μπάκιγχαμ και ο Κάρολος επέλεξαν την Νταϊάνα». Νόμιζαν ότι θα ήταν ευκολα χειραγωγήσιμες. Οι καταστάσεις όμως και για τις δύο ξέφυγαν. Και με νόημα συμπληρώνουν πως «δυστυχώς το δραματικό τέλος της ιστορίας για την Νταϊάνα το γνωρίζουμε»...

Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης