Ενοχλημένη δηλώνει η Αντζελίνα Τζολί με την απόφαση κάποιων χωρών να απαγορεύσουν την προβολή των Eternals

Ενοχλημένη δηλώνει η Αντζελίνα Τζολί με την απόφαση κάποιων χωρών να απαγορεύσουν την προβολή των Eternals

Όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των χωρών, η ταινία περνάει λάθος μηνύματα στην κοινωνία τους - Ζήτησαν να κοπούν οι σκηνές που «προωθούν την ομοφυλοφιλία» -  «Είμαι περήφανη που η Marvel αρνήθηκε», αναφέρει η ηθοποιός

τζολι
Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε την δική της απάντηση στις χώρες που απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας Eternals.

Όπως έγινε γνωστό, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ και άλλες μουσουλμανικές χώρες απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας, καθώς θεωρείται πως «ενισχύει» πρότυπα μη αποδεκτά στις κοινωνίες τους, λόγω μίας σκηνής που δείχνει δύο άντρες να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Η εναλλακτική που προτείνουν οι συγκεκριμένες χώρες, προκειμένου να προβληθεί η ταινία, είναι να γίνει το μοντάζ από την αρχή, αφαιρώντας όλες τις σκηνές, που «προωθούν τον ομοφυλοφιλικό έρωτα».



Συγκεκριμένα, ο Φάστος, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο ηθοποιός Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, είναι παντρεμένος με τον Μπεν, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο ηθοποιός Χάαζ Σλέιμαν.

Κλείσιμο


Η σταρ, φανερά ενοχλημένη από τα στερεότυπα που επικρατούν και την προκατάληψη απέναντι στους ομοφυλόφιλους, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις επί του θέματος.

«Κάποιος που θυμώνει με ένα τέτοιο θέαμα, νιώθει ότι απειλείται, δεν το εγκρίνει ή δεν το εκτιμά, είναι ανίδεος. Είμαι περήφανη που η Marvel αρνήθηκε να κόψει αυτές τις σκηνές. Ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς ζούμε σε έναν κόσο που υπάρχουν ακόμα άνθρωπο, που δεν βλέπουν την ομορφιά σε αυτές τις σχέσεις και την αγάπη», δήλωσε η ηθοποιός στο αυστραλιανό News.com.au.



Σε παλαιότερη δήλωσή του στο Variety, o ηθοποιός που υποδύεται τον Μπεν είχε δηλώσει για την σχέση του χαρακτήρα του: «Μπορείτε να φανταστείτε πόσες ζωές μπορεί να σώσει αυτή η ταινία; Ακόμα και παιδιών ή νέων ομοφυλόφιλων, που αυτή τη στιγμή είναι θύματα bullying και σκέφτονται να αυτοκτονήσουν και δεν βλέπουν τους εαυτούς τους να εκπροσωπούνται σε ταινίες. Τώρα θα δουν αυτό, έχουν την ευκαιρία να ταυτιστούν μαζί μας».



Ειδήσεις σήμερα:

Crash test σήμερα για τράπεζες και δημόσιο μετά το ρεκόρ ελέγχων στην πρεμιέρα

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες «δείχνουν» και συνεργό - Δείτε βίντεο

Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Πάιατ η μεγαλύτερη αμερικανική «απόβαση» στα Βαλκάνια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης