ΟΤζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των τετράχρονων παιδιών του, υπογραμμίζοντας τους φόβους του ότι οι δημόσιες φωτογραφίες δεν αποκλείεται να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει δίδυμα με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν. Όπως φαίνεται, ανησυχεί πολύ για τα αγγελούδια, τον Αλεξάντερ και την Έλλα Κλούνεϊ, και λαμβάνει όσα μέτρα μπορεί για να τα προστατεύσει.
Σε μία ανοικτή επιστολή προς τα ΜΜΕ, η οποία δημοσιεύτηκε αργά χθες (4/11) το βράδυ, αναφέρει πως έχει αποδεχθεί ότι «συχνά αδιάκριτες φωτογραφίες» αποτελούν μέρος του τιμήματος που θα έπρεπε να πληρώσει, όντας διάσημος.
«Τα παιδιά μας δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους δέσμευση», τονίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.
Κλείσιμο
Ο 60χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης υποστηρίζει πως δεδομένης της εργασίας της γυναίκας του, στο πλαίσιο της οποίας χρειάζεται, μεταξύ άλλων, να αντιταχθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, τόσο ο ίδιος όσο και εκείνη, ως γονείς, οφείλουν να λαμβάνουν κάποιες προφυλάξεις και να προσέχουν, ώστε να διατηρήσουν ασφαλή την οικογένειά τους.
«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, εάν κάποια εφημερίδα ή ιστότοπος δημοσιεύει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλο. Δεν πουλήσαμε ποτέ ούτε μία φωτογραφία των παιδιών μας, δεν έχουμε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουμε αναρτήσει ποτέ φωτογραφίες, διότι αν το κάναμε αυτό, θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο», σημειώνει ο γοητευτικός ηθοποιός και προσθέτει:
«Δεν πρόκειται για έναν παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά για θέματα του πραγματικού κόσμου, με συνέπειες πραγματικού κόσμου».
Σημειώνεται ότι η 43χρονη καλλονή Αμάλ Αλαμουντίνέχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, την υπεράσπιση θυμάτων θηριωδιών στο Ιράκ. Ακόμη, έχει συνεργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη σε έρευνες για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.