Τζορτζ Κλούνεϊ: Ζητά από τα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά του

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ζητά από τα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά του

Ο Χολιγουντιανός σταρ φοβάται ότι οι δημόσιες φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών του, ηλικίας τεσσάρων ετών, μπορεί να θέσουυν σε κίνδυνο τη ζωή τους

clooney-amal3
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των τετράχρονων παιδιών του, υπογραμμίζοντας τους φόβους του ότι οι δημόσιες φωτογραφίες δεν αποκλείεται να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει δίδυμα με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν. Όπως φαίνεται, ανησυχεί πολύ για τα αγγελούδια, τον Αλεξάντερ και την Έλλα Κλούνεϊ, και λαμβάνει όσα μέτρα μπορεί για να τα προστατεύσει.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν:


gala-arthrou



Σε μία ανοικτή επιστολή προς τα ΜΜΕ, η οποία δημοσιεύτηκε αργά χθες (4/11) το βράδυ, αναφέρει πως έχει αποδεχθεί ότι «συχνά αδιάκριτες φωτογραφίες» αποτελούν μέρος του τιμήματος που θα έπρεπε να πληρώσει, όντας διάσημος.

«Τα παιδιά μας δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους δέσμευση», τονίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο 60χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης υποστηρίζει πως δεδομένης της εργασίας της γυναίκας του, στο πλαίσιο της οποίας χρειάζεται, μεταξύ άλλων, να αντιταχθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, τόσο ο ίδιος όσο και εκείνη, ως γονείς, οφείλουν να λαμβάνουν κάποιες προφυλάξεις και να προσέχουν, ώστε να διατηρήσουν ασφαλή την οικογένειά τους.

«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, εάν κάποια εφημερίδα ή ιστότοπος δημοσιεύει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλο. Δεν πουλήσαμε ποτέ ούτε μία φωτογραφία των παιδιών μας, δεν έχουμε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουμε αναρτήσει ποτέ φωτογραφίες, διότι αν το κάναμε αυτό, θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο», σημειώνει ο γοητευτικός ηθοποιός και προσθέτει:

«Δεν πρόκειται για έναν παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά για θέματα του πραγματικού κόσμου, με συνέπειες πραγματικού κόσμου».

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι η 43χρονη καλλονή Αμάλ Αλαμουντίν έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, την υπεράσπιση θυμάτων θηριωδιών στο Ιράκ. Ακόμη, έχει συνεργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη σε έρευνες για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την «ευλογιά» ως βιολογικό όπλο, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η Pfizer ανέπτυξε χάπι κατά της Covid-19 με μεγάλη αποτελεσματικότητα

Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης