Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Χάιντι Κλουμ για τις ανάγκες των γυρισμάτων του γερμανικού διαγωνισμού μοντέλων Next Top Model.
Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο βρέθηκε για γύρισμα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, στο Ζάππειο, όπου και την εντόπισαν οι κάμερες.
Φυσικά, η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή και κανείς δεν περίμενε τίποτα λιγότερο. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με μία ιδιαίτερα κομψή ολόσωμη φόρμα σε πορτοκαλί απόχρωση και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.
Το GNTM προβάλλεται συνεχόμενα για 17 ολόκληρες σεζόν, με την Χάιντι Κλουμ να έχει αναλάβει την παρουσίαση του διαγωνισμού από το 2006. Στην κριτική επιτροπή του show βρίσκονται επίσης, η Κάιλι Μινόγκ και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.
Κλείσιμο
Όπως ανέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, μετά την Αθήνα, τα γυρίσματα για τον διαγωνισμό μοντέλων θα συνεχιστούν σε κάποιο ελληνικό νησί.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.