Συνταγές εύκολες, αλλά ιδιαίτερες προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab»

Συνταγές εύκολες, αλλά ιδιαίτερες προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab»

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Kitchen_Lab_07_11_2021Akis
Συνταγές εύκολες αλλά ιδιαίτερες προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 06 και την Κυριακή 07 Νοεμβρίου, στις 16:40, συνταγές οι οποίες με την καθοδήγησή του γίνονται συναρπαστικές.

Χτένια σοτέ με μους αβοκάντο, ένα ορεκτικό που θα σας καταπλήξει, ανοίγει το μενού του Σαββάτου. Το κυρίως γεύμα κινείται σε παραδοσιακά μονοπάτια, αφού προτείνει ένα κλασικό λαδερό, το σπανακόρυζο, το οποίο ο Άκης το φτιάχνει κοκκινιστό και το σερβίρει με λεμόνι, φέτα, ελαιόλαδο, πιπέρι και ρίγανη. Για γλυκό έρχεται μια vegan συνταγή, ένα γιαούρτι με γάλα καρύδας, που είναι πεντανόστιμο και θα σας αρέσει είτε ακολουθείτε συγκεκριμένο πλαίσιο διατροφής, είτε όχι.

Kitchen_Lab_-_06_11_2021__3_
Kitchen_Lab_-_06_11_2021

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab», που μας ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, για να ενώσουμε συνήθειες και να αποδείξουμε πως το φαγητό και το χαμόγελο έχουν τη δική τους γλώσσα, κατανοητή από όλους.

Κλείσιμο
Kitchen_Lab_07_11_2021

Για ορεκτικό παρουσιάζει vegetarian hot dogs, για να φέρει μια «αμερικανιά» με την σύγχρονη ματιά διατροφής μέσα στο σπίτι μας, αφού τα παρουσιάζει στην vegan εκδοχή τους, αντικαθιστώντας το λουκάνικο από κρέας με λουκάνικο από μανιτάρια, φακές και πολλά ακόμα συστατικά που συνδυάζονται τέλεια. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης προτείνει ένα poke bowl, μια συνταγή κατευθείαν από την Χαβάη, απόλυτα healthy, πρωτότυπη, ιδανική για ένα light γεύμα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά και πολύ λαχταριστή για όσους δεν το κάνουν. Για τελευταία συνταγή της ημέρας, ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει ρολάκια κανέλας, το πιο εύκολο σνακ, για πρωινό και γλυκό, αφού με 5 μόλις υλικά θα σερβίρει τα cinnamon rolls όπως τα ξέρουμε, ενώ στο τέλος απλώνει λευκή κουβερτούρα.

Kitchen_Lab_-_06_11_2021__2_
Kitchen_Lab_-07_11_2021__3__2


Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την «ευλογιά» ως βιολογικό όπλο, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η Pfizer ανέπτυξε χάπι κατά της Covid-19 με μεγάλη αποτελεσματικότητα

Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης