Βικτόρια Χίσλοπ: Η περιπέτεια με τον καρκίνο την βοήθησε να συνειδητοποιήσει την αξία της ζωής

 «Θέλω να μείνω εδώ στον πλανήτη για πάντα, αλλά μετά από αυτή την περιπέτεια, που πέρασα, κατάλαβα ότι η ζωή μια μέρα θα τελειώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων

Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, ενώ αποκάλυψε επίσης τον λόγο που είπε ναι στο Dancing With The Stars.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, είχε καρκίνο στο στήθος για εννέα περίπου μήνες, γεγονός που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή.

«Δεν είναι κρυφό ότι είχα καρκίνο εννέα μήνες στο στήθος. Μπορείς να χάσεις για λίγο το κουράγιο σου, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όμως, ήθελα να κάνω κάτι πολύ φυσικό με το σώμα μου. Η ζωή είναι πολύ μικρή για όλους μας», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια εξήγησε πώς την επηρέασε στην υπόλοιπη ζωή της αυτή η περιπέτεια. «Θέλω να μείνω εδώ στον πλανήτη για πάντα, αλλά μετά από αυτή την περιπέτεια που πέρασα κατάλαβα ότι η ζωή μια μέρα θα τελειώσει. Όταν μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα, φοβήθηκα πολύ. Σκέφτηκα αρνητικά πράγματα. Για λίγες εβδομάδες δεν ξέρεις αν ο καρκίνος έχει κάνει μεταστάσεις σε άλλα σημεία του σώματος. Είχα φόβο, ήταν Χριστούγεννα κι εγώ περίμενα, ευτυχώς δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Έχω μάθει πολλά από αυτό», εξήγησε.



Όπως αναφέρει, ήταν για εκείνη μία ευκαιρία να αναθεωρήσει κάποια πράγματα για την ζωή της. «Έμαθα ότι μέσα μας έχουμε περισσότερη δύναμη από αυτό που φανταζόμαστε, με βοήθησε πολύ το χιούμορ», αναφέρει. Αυτό που την φόβισε περισσότερο ήταν οι σκέψεις που έκανε για τα παιδιά της.

«Όταν έγινε η διάγνωση, αυτό που με φόβισε πιο πολύ ήταν οι σκέψεις που έκανα για τα παιδιά μου. Αυτές ήταν οι πρώτες μου σκέψεις. Μπορεί να είναι 28 και 31 χρονών, αλλά ακόμα δεν θέλω να φύγω από τις ζωές τους. Ο στόχος μου είναι μέχρι τα 100ά γενέθλιά μου να χορεύω στην κουζίνα μου», εξήγησε.



Για την πρόταση που δέχτηκε για το show Dancing With The Stars, η Βικτόρια Χίσλοπ εξηγεί πως δεν ήταν κάτι που σκέφτηκε πολύ. «Είπα αμέσως ναι. Όταν κάποιος σου δίνει μια τέτοια ευκαιρία να χορέψεις, δεν είναι ευγενικό να πεις "όχι, δεν χορεύω". Είναι λίγο σνομπ. Αγαπώ πολύ να χορεύω στην κουζίνα μου. Αν δεν δοκιμάζεις νέα πράγματα, ποιος ο λόγος να ζεις;», δηλώνει.


Ειδήσεις σήμερα:

«Πράσινο φως» από τις βρετανικές αρχές για το χάπι της Merck κατά του κορωνοϊού

100 επιπλέον περιπολικά τη νύχτα στους δρόμους της Αττικής

Ερευνα για την καταγγελία βιασμού καθηγήτριας από προϊστάμενό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr