Η Δανάη οδηγεί την κούρσα και δικαίως... Άλλος με την Μπάρκα μας;

Η Δανάη οδηγεί την κούρσα και δικαίως... Άλλος με την Μπάρκα μας;

Η εκδίκηση της κανονικής γυναίκας στην τηλεόραση είναι πλέον επιβεβαιωμένη και τρώγεται και κρύα

TV_barka
Όλα τα χρόνια της πορείας της η ιδιωτική τηλεόραση έπλαθε συγκεκριμένα πρότυπα παρουσιαστριών. Τα γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Η ελληνίδα παρουσιάστρια _με εξαιρέσεις_ έπρεπε να είναι αυτή η οποία «διόρθωνε» στην εικόνα της ό,τι μπορούσε και ό,τι δεν μπορούσε να διορθωθεί, έπρεπε να δείχνει εξωπραγματικά εντυπωσιακή (δεν θα πω όμορφη), να φιλτράρει ό,τι δεν της άρεσε, έμπαινε πάντα στο small και στο extra small, είχε σαρανταπέντε μάστορες για να «χτίζουν» καθημερινά την εικόνα της και φυσικά ζούσε ζωή extra large. Εξώφυλλα, κοσμικές εμφανίσεις, νύχτες και μέρες στη Μύκονο, στημένα παπαρατσικά, νυχτερινές αμφιέσεις στα πρωινά και μεσημεριανά πλατό κ.ο.κ.

Το τελευταίο διάστημα το παιχνίδι άλλαξε. Για την ακρίβεια άρχισε να αλλάζει από πέρυσι. Η εκδίκηση των κανονικών γυναικών ήλθε μαζί με το κύμα που προκάλεσε η αντίδραση αλλά και η αλλαγή της κοινωνίας που έγκωσε πια από την προσπάθεια να μοιάζει σε κάποιες που δεν την αφορούν, να ζουν ζωές που δεν μπορούν να υποστηρίξουν και να θεωρούν πως είναι φυσιολογικό να κολλάς καμιά πενηνταριά βλεφαρίδες στα μάτια σου αν θες να σε βλέπει ο κόσμος «καλύτερη». Φευ, η τηλεοπτική ψευδαίσθηση εξατμίστηκε και αποδυναμώθηκε καθώς φίλτρα και influencers ήρθαν και απέδειξαν ότι ακόμη και εκπομπή να μην έχεις είναι εύκολο να νιώσεις επιδραστική και ταυτόχρονα επηρμένη.

Μέχρι που άρχισε η κανονικότητα. Και λίγο τα κοινωνικά θέματα, λίγο η καραντίνα, λίγο η οικονομία που μπατάρει, έστρωσε κάπως το πράγμα.

Μέχρι που ήρθε και η Δανάη. Κι εκεί η ρότα άλλαξε για τα καλά. Η Δανάη Μπάρκα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Που την άνοιξε και βγήκε με φόρα, γεμάτη συναίσθημα και απουσία κόμπλεξ. Με καλαισθησία και παιδεία, με καλή διάθεση και σύνθημα «απεταξάμην κιτρινίλα και λοιπά τηλεαμαρτήματα». Οδηγεί την κούρσα και όχι τυχαία. Στο μίσος απαντά με αγάπη και στην μιζέρια με χαμόγελο. Η εκπομπή της δεν είναι φαιδρή είναι αστεία. Η Δανάη δεν θέλει να κάνει δίαιτα. Η Δανάη θέλει να απολαμβάνει δίχως ενοχές. Όχι μόνο το φαγητό και μαζί της σε όλα είμαστε.

Η δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής που πήρε σήμερα συνέντευξη από τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον ρώτησε το πώς αισθάνεται που παίζει με την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, λογικά μας τρολάρει…

Που είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί; Στην Δομινικανή Δημοκρατία και ιδού και τα πειστήρια. Αυτοψία κάνει, ετοιμάζεται και σε ένα μήνα και κάτι ψιλά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Εχουν σπάσει κάθε ρεκόρ οι συμμετοχές και σύντομα το νούμερο θα μαθευτεί…

IMG_2151


Πόσο ωραία η απάντηση του Σταμάτη Φασουλή για το αν υπάρχει κάποια τραγουδίστρια σήμερα η οποία να μπορεί να συγκριθεί με την Μαρινέλλα… «Όχι καμία». Τελεία παύλα.

Κλείσιμο
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι ένας γίγαντας εξαιρετικός pastry chef. Ιδανικός τηλεοπτικά, οικείος και διόλου επηρμένος αν και εντυπωσιακός. Λίρα εκατό.

Κουίζ πονηρό. Ποια παρουσιάστρια κάνει ήδη ραντεβού με ανταγωνιστικό σταθμό για να αναλάβει ισχυρή ζώνη, δίχως να το γνωρίζει το κανάλι της αλλά και ο ή η κάτοχος της ζώνης μέχρι σήμερα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης