Η επικοινωνία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Τάσο Ξιαρχό - Τα μηνύματα που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της εξαφάνισής του

Η επικοινωνία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Τάσο Ξιαρχό - Τα μηνύματα που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της εξαφάνισής του

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της όλη την επικοινωνία που είχε με τον χορογράφο - «Τα μηνύματά του μου προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία», δηλώνει μεταξύ άλλων

tasosmeleti
Για την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του Τάσου Ξιαρχό μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, συνομιλούσε με τον γνωστό χορογράφο κατά την διάρκεια εκείνων των ωρών της εξαφάνισής του.

«Θέλω να σας πω ότι δεν ξέρω πώς, αλλά χθες βρέθηκα να επικοινωνώ με τον Τάσο κατά την διάρκεια όλης αυτής της αναζήτησης που γινόταν κι από τις αστυνομικές αρχές. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια αναστάτωση και στις αρχές και στο ΕΚΑΒ μετά από κάποια μηνύματα που είχε στείλει σε φιλικό του περιβάλλον. Εμείς εδώ στο MEGA το βιώσαμε πιο έντονα αυτό», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια, εξήγησε πώς ξεκίνησε η επικοινωνία τους: «Λάμβανα συνεχώς μηνύματα από τον Τάσο, στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας που είχαμε ξεκινήσει μετά το περιστατικό, σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί. Μετά άρχισαν να φτάνουν στο κινητό μου ανησυχητικά μηνύματα, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσω με το κανάλι και το κανάλι να με συμβουλεύσει να επικοινωνήσω με τις αρχές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff40ecnijyp-st)
Κλείσιμο


«Κάποια στιγμή έλαβα και κάποιο ακόμα μήνυμα και μέσα από μια επικοινωνία που είχαμε προσπαθούσα να τον πείσω να μας δώσει ένα στίγμα για το που βρίσκεται. Να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά. Δεν είμαι κι εγώ ειδικός, δεν ξέρω πώς θα πρέπει να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοια περίπτωση. Ακολουθούσα κάποιες οδηγίες που μου έδωσε η αστυνομία. Ο Τάσος στην αρχή είχε μια διάθεση επικοινωνίας, μετά εξαφανίστηκε και αυτό ήταν και το πιο κρίσιμο κομμάτι, αφού για περισσότερο από μια ώρα δεν είχαμε καμία επικοινωνία μαζί του».

Τέλος, εξήγησε πως παρόλο που για εκείνη, αυτή ήταν η σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης, πολλοί συνάδελφοι και μη την κατηγόρησαν που δεν του «επιτέθηκε». «Σήμερα το πρωί μου έστειλε ένα μήνυμα που με ευχαριστούσε και αν θέλω να το δημοσιοποιήσω. Το δικό μας κριτήριο έχει να κάνει πρωτίστως με ανθρώπινα κριτήρια. Δε θα μπορούσα να δημοσιοποιήσω παρά την άδειά του τα μηνύματα που ανταλλάξαμε. Υπήρξαν άνθρωποι που με κατηγόρησαν ότι δεν τον αποτελειώσαμε», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα, σε χθεσινό του story στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε στην επικοινωνία τους, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος μιλούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ό,τι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα το μήνυμά της με βοηθούσε. Σε ευχαριστώ Ε…».

tasosxiarhostory



Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστοι, κλειστοί χώροι και ελλιπείς έλεγχοι οδήγησαν στα 5.449 κρούσματα - Σήμερα η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη

Θεσσαλονίκη: Γιατί ζει την επανάληψη του «μαύρου Νοέμβρη» του 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης