Η Ισμήνη Καλέση μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Megaκαι είχε πολλά να πει. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80, εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε ψυχίατρο και βαριά χάπια για δύο χρόνια, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, ενώ αναφέρθηκε στα περισσότερα χρήματα που έβγαλε μέσα από δουλειά της και που τα επένδυσε, καθώς και στον γάμο της.
«Τα περισσότερα λεφτά που πήρα ήταν από φωτογράφηση που έκανα για το Playboy. Τα επένδυσα και αγόρασα ένα βενζινάδικο. Είμαι παντρεμένη περισσότερα από 30 χρόνια. Δεν λέω την ηλικία μου», ανέφερε η Ισμήνη Καλέση αρχικά.
«Δεν εκτιμώ τον χώρο, ούτε εκείνος μπορεί να με εκτιμάει. Το παρασκηνιακό περιβάλλον δεν μου άρεσε ποτέ. Και τότε ήμουν στενοχωρημένη, γιατί εγώ δεν ταιριάζω με αυτό. Οι ηθοποιοί θα έπρεπε να έχουν αλληλεγγύη και σύμπνοια. Γι’ αυτό είναι σε αυτά τα χάλια τώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια και εξομολογήθηκε πως δεν έχει προτάσεις για την τηλεόραση.
Όσο για την πολυαγαπημένη της μητέρα και τον θάνατό της, η Ισμήνη Καλέση αποκάλυψε πως: «Για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα. Ζούσα πάντα μαζί της».
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία