Ζαμπίδης για Πετρούνια: Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να βγει κάτι κακό
«Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου, επάνω στις επικοινωνίες, να μην είσαι έτοιμος», είπε ο αθλητής
Ο Μιχάλης Ζαμπίδηςσε έξοδό του ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ρώτησαν για τις δηλώσεις που έκανε οΛευτέρης Πετρούνιας σχετικά με το #metoo, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.
Το σχόλιο του Ζαμπίδη για τον Πετρούνια
«Τώρα είμαι εδώ, έχει πόσες κάμερες. Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου, επάνω στις επικοινωνίες, να μην είσαι έτοιμος, μπορεί να σκεφτείς κάτι άλλο, μπορεί να είσαι λίγο κουρασμένος, οτιδήποτε… Μπορεί να βγει κάτι που να μην είναι αυτό ακριβώς. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να βγει κάτι κακό, σε καμία περίπτωση. Τον ξέρω προσωπικά, είναι εξαιρετικός», σχολίασε.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.