Η Βάσια Τριφύλλη ζει καθημερινά με το άγχος του καρκίνου - «Όταν έχεις καρκίνο, ζεις με την αναμονή πότε θα χτυπήσει πάλι»

Η Βάσια Τριφύλλη ζει καθημερινά με το άγχος του καρκίνου - «Όταν έχεις καρκίνο, ζεις με την αναμονή πότε θα χτυπήσει πάλι»

Για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε η γνωστή ηθοποιός

vasia_trifilli
Για την μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η Βάσια Τριφύλλη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend και με αφορμή τον χαμό της Φώφης Γεννηματά, αναφέρθηκε στην γνωριμία τους, αλλά και την κοινή περιπέτεια με την υγεία τους.

«Δεν θέλω να καταλάβω ή να εξηγήσω τον θάνατο της Φώφης, την αγαπώ. Αρρωστήσαμε με καρκίνο ταυτόχρονα την πρώτη φορά και το έζησα έντονα. Λόγω του καρκίνου γνωριστήκαμε. Η κληρονομικότητα της Φώφης ήταν παροιμιώδης», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην ζωή της, καθώς και το άγχος που έχει καθημερινά για την ασθένεια: «Δεν είναι καλή η ζωή, όταν σε τρώει το άγχος, αν θα κάνει μετάσταση. Δεν μπορώ την αναμονή κι όταν έχεις καρκίνο, ζεις με την αναμονή, πότε θα χτυπήσει ο μ*****ς. Έχω έναν σεβασμό στην ασθένεια, γιατί είναι σοβαρή, αλλά είμαι εγώ και δεν με ξέρει καλά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfdjjinxtbvd-st)


Τέλος, αναφέρθηκε στην ημέρα που έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. Όπως είπε, «της έπεσε πολύ βαρύ»: «Πρωτοδιαγνώστηκα με καρκίνο στο peak της επιτυχίας μου. Ψηλάφησα στο στήθος ένα μπαλάκι και μου είπαν να πάω στον γιατρό λόγω βεβαρημένου ιστορικού και μου έπεσε ο καρκίνος στο κεφάλι. Δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν, μουγκάθηκα, λάλησα. Σκέφτηκα τι προλαβαίνω να κάνω, πριν πεθάνω. Ο γιατρός μού είπε να ξεχάσω ότι θα κάνω παιδί».



Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην προκαλεί «κρίσεις» - Ξεκίνησε η συνάντησή τους

«Self test και στους εμβολιασμένους» ζητά ο Σαρηγιάννης - Προβλέπει 5.000 κρούσματα στα μέσα Νοέμβρη

Δυσφορία για τις καντρίλιες για την εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ έως τις 5 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης