Αμετανόητος ο Τζέιμι Ντόρναν για τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» - «Ποιος δεν θα ήθελε να υποδυθεί τον Αφέντη;»

Αμετανόητος ο Τζέιμι Ντόρναν για τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» - «Ποιος δεν θα ήθελε να υποδυθεί τον Αφέντη;»

Αν και το κοινό θεώρησε την ταινία «χωρίς νόημα, ρηχή και ανούσια», ο ίδιος δεν μετανιώνει για τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι - «Ποιος δεν θα ήθελε να υποδυθεί τον Αφέντη σε ένα παιχνίδι BDSM και να φτιάξει την ζωή του;», δήλωσε μεταξύ άλλων

50shadesofgrey
Ο Τζέιμι Ντόρναν δεν έχει μετανιώσει στιγμή που πρωταγωνίστησε ως Κρίστιαν Γκρέι στην διάσημη ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι».
Αν και το κοινό, όπως αναφέρει, αντιμετωπίζει σαν κάτι χαζό την ταινία και πολλές φορές την υποτιμά, ο ίδιος θεωρεί ότι ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα του.

«Ποιος δεν θα ήθελε να υποδυθεί τον Αφέντη σε ένα παιχνίδι BDSM και να φτιάξει την ζωή του;», δήλωσε ο ηθοποιός στο Βρετανικό GQ. 



Όπως εξήγησε, η ταινία βοήθησε πάρα πολύ τόσο στην αναγνωρισιμότητά του, όσο και... στην τσέπη του. «Ήμουν μέλος ενός franchise που κέρδισε παραπάνω από 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office. Ποιος ηθοποιός δεν θα ήθελε να είναι στην θέση μου; Αυτή η ταινία αναβάθμισε την ζωή μου, την οικογένειά μου, τα πάντα. Είμαι ευγνώμων και πάντα θα είμαι», εξήγησε ο Τζέιμι Ντόρναν.



Βέβαια, όπου υπάρχουν «εχθροί», υπάρχουν και υποστηρικτές και αυτό ισχύει φυσικά, και στην προκειμένη περίπτωση. «Η ταινία έχει πολλούς θαυμαστές. Ακόμα και οι κριτικοί την λάτρεψαν», αναφέρει.

Πέρα από την δόξα που του πρόσφερε πάντως, εξηγεί ότι τον βοήθησε πάρα πολύ και στο επάγγελμά του, αφού διεύρυνε τις υποκριτικές του ικανότητες. Πριν από αυτή την ταινία, οι ρόλοι του ήταν πάντα τοποθετημένοι σε ένα άλλο πλαίσιο, αυτό του «εχθρικού, άγριου ανθρώπου», ενώ ο ρόλος του Κρίστιαν Γκρέι, τον βοήθησε να βγάλει στην επιφάνεια κι άλλες πτυχές.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης