Η Μπρουκ Σιλντς κατάλαβε στα 56 της ότι η διαφήμιση που είχε κάνει, όταν ήταν ανήλικη, παραήταν προκλητική - «Το σεξ πουλάει»

Η Μπρουκ Σιλντς κατάλαβε στα 56 της ότι η διαφήμιση που είχε κάνει, όταν ήταν ανήλικη, παραήταν προκλητική - «Το σεξ πουλάει»

Η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε διαφήμιση της Calvin Klein που είχε χαρακτηριστεί ακατάλληλη και προκλητική και απαγορεύτηκε σε αρκετά τηλεοπτικά κανάλια - «Ήμουν παρθένα τότε», αναφέρει μεταξύ άλλων

brooke_shields_art
Μπορεί η διαφήμιση της Μπρουκ Σιλντς για τον οίκο Calvin Klein να ήταν κάποτε iconic, όμως πλέον, η ηθοποιός κατανοεί ότι ήταν εντελώς ακατάλληλη για ένα κορίτσι 15 ετών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό, η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Γαλάζια Λίμνη» εξηγεί πόσο εύκολο είναι για μερικές εταιρείες να αντικειμενοποιήσουν σεξουαλικά ένα νεαρό κορίτσι για διαφημιστικούς σκοπούς.

Brooke Shields Tells the Story Behind Her 80's Calvin Klein Jeans Campaign | Vogue

Της πήρε πολλά χρόνια, όπως είπε, να καταλάβει το νόημα που κρύβεται πίσω από την μία και μοναδική ατάκα της: «Τι μπαίνει ανάμεσα σ’ εμένα και τα Calvins μου; Τίποτα».

Αν και η διαφήμιση εκείνη την εποχή χαρακτηρίστηκε ακατάλληλη και προκλητική και απαγορεύτηκε σε αρκετά τηλεοπτικά κανάλια, η ίδια δεν ήταν καθόλου «πονηρεμένη».

«Το όλο ζήτημα θυμάμαι ότι μου φάνηκε τόσο γελοίο. Ήμουν αφελής, δεν το σκέφτηκα καν ότι μπορεί να φαινόταν έτσι. Δεν σκέφτηκα ότι ίσως είχε να κάνει με εσώρουχα αυτή η ατάκα, δεν κατάλαβα καν ότι ήταν σεξουαλικής φύσης», δηλώνει 41 χρόνια αργότερα.

Κλείσιμο

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, ο κόσμος σχημάτισε εντελώς λάθος εικόνα για την ίδια μετά από την εν λόγω διαφήμιση.  «Ήμουν παρθένα τότε. Και μάλιστα, παρέμεινα παρθένα για πολύ καιρό και μετά από αυτό… Ο κόσμος ασχολήθηκε τόσο πολύ όμως, με αυτό το πράγμα, δεν το πίστευε».

«Η χορογραφία ήταν συγκεκριμένη κι έπρεπε να βγει έτσι. Στα 56 μου, πηγαίνω πίσω, κοιτάζω την κάμερα και σκέφτομαι: “ζουμάρουν στον καβάλο μου και μετά επιστρέφουν στο πρόσωπό μου, εντάξει, το σεξ πουλάει από πάντα”», εξηγεί τελικά η Μπρουκ Σιλντς.




Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης