«Με την Παναγιώταρου είχαμε μία πολύ όμορφη σχέση, δεν ήταν συμβόλαιο ο γάμος μας», ξεκαθαρίζει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

«Με την Παναγιώταρου είχαμε μία πολύ όμορφη σχέση, δεν ήταν συμβόλαιο ο γάμος μας», ξεκαθαρίζει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

Για την σχέση του με την  γνωστή influencer μίλησε ο επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός 

giannopoulos_panagiotarou
Για τη νέα του σχέση και την αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, όταν το έμαθε, μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο πλαστικός χειρουργός και πρώην σύζυγος της διάσημης influencer βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντίδραση της πρώην αγαπημένης του, όταν την πληροφόρησαν για το νέο του δεσμό.

Για τις σχέσεις που κρατάνε οι δυο τους, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε: «Έχουμε καλή επικοινωνία μιλάμε, έχουμε μια πολύ καλή και ουσιαστική σχέση. Συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον γιατί ήμασταν μαζί 7 χρόνια και υπάρχει αγάπη. Πάντα ήταν καλές οι σχέσεις μας, δεν έχουμε συζητήσει κάποιο ενδεχόμενο επανασύνδεσης και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση».

Στην συνέχεια, δήλωσε για την προσωπική του ζωή: «Έχω κάνει κάτι βήματα στην προσωπική μου ζωή, δεν είμαστε και τελείως Σουηδία για να τα συζητάμε αυτά. Θα ήθελε πιστεύω να έχω κάτι που να με γεμίζει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfbrp4n0qypt-st)


Τέλος, για όσους υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους ήταν ψεύτικος και επρόκειτο για ένα συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης, ο επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός, ξεκαθαρίζει: «Όταν την γνώρισα την Αλεξάνδρα είδα μια πολύ φυσική ομορφιά . Αυτό είδα στην αρχή και την ερωτεύτηκα, άσχετα που έβγαιναν και έλεγαν ότι ήταν fake η σχέση ότι είχαμε κάνει συμβόλαια και τέτοια. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και φυσιολογική σχέση, πάντα μου άρεσε η Αλεξάνδρα σαν εμφάνιση και ότι επεμβάσεις κάναμε ήταν για να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά της».





Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης