Τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη και το «story» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το νοσοκομείο

Τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη και το «story» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το νοσοκομείο

Καλά ήταν χθες που είχε παρέλαση - Εθνική υπερηφάνεια και ωραία εικόνα - Πολύ νωρίς όμως τελείωσε και επιστρέψαμε και πάλι στα ίδια και τα ίδια

menegaki
Αρχίζει η τηλεόραση και θυμίζει επικίνδυνα παλιές εποχές, τις οποίες θέλουμε όλοι να ξεχάσουμε. Εποχές της γνωστής και μη εξαιρετέας «ντέκας», όπου το περιεχόμενο των εκπομπών αναλωνόταν σε μαλλιοτράβηγμα και κουτσομπολίκι. Η μία άκομψη ερώτηση διαδέχεται την άλλη και όλοι σε αυτό τον χώρο θεωρούμαστε δημοσιογράφοι. Λάθος μεγάλο. Οποιος κάνει ερωτήσεις και κρατάει μικρόφωνο δεν είναι δημοσιογράφος. Ούτε μπορείς να ρωτάς τα πάντα για τις ζωές των ανθρώπων ούτε να αλιεύεις σκανδαλάκια. Πήγαμε παρακάτω, συνέλθετε, παιδιά. Ο κόσμος έγκωσε από ανοησία και δηθενιά. Ευτυχώς το διαπιστώνουν κι άλλοι συνάδελφοι…

Κάποια στιγμή ας αποφασίσουν οι εκπομπές τι ακριβώς θέλουν να είναι. Ψυχαγωγικές, ενημερωτικές, γιαλαντζί; Όλα μαζί και διαδοχικά είναι τουλάχιστον κουραστικό. Επίσης στην ενημέρωση τουλάχιστον χρειάζεται ψυχραιμία, ήρεμοι τόνοι και σωστή αξιολόγηση. Τι είναι αποκλειστικό και κυρίως τι είναι σοβαρό αποκλειστικό… Διαχείριση, ρεπορτάζ, γνώση και ήρεμοι τόνοι.

Στο «Πρωινό» γιατί φωνάζετε όλοι σχεδόν, αγαπημένοι μου; Γιατί; Φωνή, ένταση, ντεσιμπέλ… Στο σαλόνι έχω την τηλεόραση, στην κουζίνα πάω για να μπορώ να ακούω.

toymasatou
Κλείσιμο


Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε μία από τις ωραιότερες απαντήσεις που έχουν δοθεί ποτέ σε γελοία ερώτηση, που αφορούσε το αν νιώθει τύψεις που αφήνει το παιδί της σπίτι για να βγει. «Εχετε ρωτήσει ποτέ κάποιον άντρα, αν έχει τύψεις, που βγαίνει ή μόνο τις μανούλες;» το λες και τρίποντο.

Μαρία Κορινθίου, Γιάννη Αϊβάζη, περαστικά από καρδιάς. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασες story από νοσοκομείο. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά και σύντομα back to studio.

spyropoulou29


Η αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση το πρωί είναι κατάρα και το μεσημέρι ζητούμενο. Κάπως έτσι η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της με καλεσμένους τους τηλεθεατές. Μάλιστα. Και τραγούδια, και λουλούδια, και τούρτες, και ευχές, και χαρές και πανηγύρια. Αθάνατη ελληνική τηλεόραση. Όλα γύρω από τους παρουσιαστές γυρίζουν και θα γυρίζουν. Happy birthday, Ελένη.

Πρεμιέρα με την βραδινή εκδοχή του «Ρουκ Ζουκ» έχει την Κυριακή η Ζέτα Μακρυπούλια. Πρεμιέρα έχει και η Νίκη Λυμπεράκη στο Mega. Πρεμιέρα θα έχουν στις 8 Νοεμβρίου και οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και κάθε τρεις μέρες ρίχνουν κι ένα ωραίο τρέιλερ για ζέσταμα. Εύγε, Αντώνη μου, καλά το πας.

Αν περιορίζονταν οι συνεντεύξεις αυτή την περίοδο, θα έκαναν μεγαλύτερη τηλεθέαση οι εκπομπές και θα ήταν όλα καλύτερα και πιο ήρεμα.

Το κουίζ για το Σαββατοκύριακο. Το πρόβλημα με την πρωινή εκπομπή είναι αρκετά έντονο. Γι αυτό και οι συσκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η λύση όμως δεν βρίσκεται… Που βαράνε τα κανόνια;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης