Νίκη Παλληκαράκη για το #MeToo: «Αν κάποιοι δεν έχουμε να πούμε κάτι ως πρόβλημα, καλό είναι να μη μιλάμε»

Νίκη Παλληκαράκη για το #MeToo: «Αν κάποιοι δεν έχουμε να πούμε κάτι ως πρόβλημα, καλό είναι να μη μιλάμε»

Για το  #MeToo, την υποκριτική και την απώλεια του πατέρα της μίλησε η γνωστή ηθοποιός

niki
Για την καριέρα της στην υποκριτική, την απώλεια του πατέρα της και την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ιατρική για να ασχοληθεί με το θέατρο μίλησε η Νίκη Παλληκαράκη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο θέατρο και συγκεκριμένα, στην παράσταση «Κι από Σμύρνη, Σαλονίκη».

«Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι ξεκινάμε πάλι την παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη”. Βαθιά συγκίνηση. Μας είχε λείψει τόσο πολύ», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική ανέφερε: «Παρά το ότι έκανα το άλμα από την Ιατρική στην Υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερή και δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Την ιατρική την τελείωσα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfbpbvs1enkp-st)


Επιπλεόν, αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και τα περιστατικα στον χώρο του θεάματος, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. «Μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια αυτή η κατάσταση. Μπορεί με κάποιους ανθρώπους εγώ να δούλεψα εξαιρετικά. Νομίζω ότι αν κάποιοι δεν έχουμε να πούμε κάτι ως πρόβλημα, καλό είναι να μη μιλάμε. Εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι. Έχω μεγάλη θλίψη και έκπληξη για πολλά πράγματα».

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές, που χρειάστηκε να ανέβει στην σκηνή, ενώ δεν ήταν καλά, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της. «Εκατομμύρια φορές έχω παίξει στη σκηνή, ενώ είχα δυσκολίες. Συμβαίνει σε όλους μας. Ο χαμός του πατέρα μου πριν από 9 μήνες ήταν στην καραντίνα, οπότε το βίωσα αλλιώς. Την απώλεια του πατέρα μου την βίωσα πιο δύσκολα, λόγω της καραντίνας», δήλωσε η ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης