Η Γκουίνεθ Πάλτροου για την πορνογραφία: «Περνάει εντελώς λάθος μηνύματα στους νέους για την γυναικεία ευχαρίστηση»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου για την πορνογραφία: «Περνάει εντελώς λάθος μηνύματα στους νέους για την γυναικεία ευχαρίστηση»

Η ηθοποιός αναφέρεται στην σεξουαλική ζωή, τα μηνύματα που περνάει η πορνογραφία στους έφηβους και το πώς επηρεάζουν τα social media τα νέα κορίτσια σχετικά με την σεξουαλικότητά τους

palt
Για την πορνογραφία και την σεξουαλικότητα ενός εφήβου μίλησε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η ηθοποιός και ιδρύτρια της εταιρείας Goop, που προωθεί την ευεξία και την υγιή σεξουαλική ζωή, εξήγησε στην εκπομπή της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ πώς επηρεάζει το πορνό τους νέους.

«Ξέρετε πόσο τους μπερδεύει; Τους περνάει εντελώς λάθος μηνύματα», δήλωσε αρχικά η Πάλτροου με την Πίνκετ Σμιθ να τονίζει ότι δεν δίνεται καμία σημασία στην ευχαρίστηση της γυναίκας.

Στην συνέχεια, η ιδρύτρια της Goop πρόσθεσε πως τα νέα κορίτσια έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση και την λαμβάνουν μέσω των σεξουαλικών συντρόφων τους.



«Τα νέα κορίτσια θεωρούν ότι είναι πετυχημένα μόνο αν οι άνδρες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους. Είναι η προτεραιότητά τους κι είναι απαίσιο αυτό. Τους κάνει κακό», εξήγησε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα social media και τον ρόλο που παίζουν στην αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας. Μάλιστα, έθεσε ως παράδειγμα το Instagram και εξήγησε: «Μετρούν την ευτυχία τους με πόζες. Σκέφτονται ότι "όλο και κάποιος θα θέλει να πάει μαζί μου"».

Κλείσιμο
Σχετικά με το πώς έχει μεγαλώσει η ίδια την κόρη της, δήλωσε πως δεν την άφησε να «παρασυρθεί» από την μανία των social media. Αντ' αυτού, κάθε Σαββατοκύριακο οργάνωναν μαραθώνιο ταινιών και περνούσαν μαζί τον χρόνο τους ποιοτικά.


«Πηγαίναμε συνέχεια στο κατάστημα κι ενοικιάζαμε ταινίες. Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο ποιοι είναι οι άνθρωποι που μεγαλώνω. Πώς να μεγαλώσω ένα κορίτσι, ώστε να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του; Τι μηνύματα πρέπει να περνάω;», εξήγησε για την κόρη της Έιπλ.






Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης