Βιολέτα - Big Brother: «Με τον Σπαλιάρα υπάρχει μία σχέση με ερωτική πινελιά» - Αμηχανία μπροστά στην κάμερα για το μοντέλο

Βιολέτα - Big Brother: «Με τον Σπαλιάρα υπάρχει μία σχέση με ερωτική πινελιά» - Αμηχανία μπροστά στην κάμερα για το μοντέλο

Παραμένει άγνωστη τελικά, η σχέση που έχουν μεταξύ τους - «Βρισκόμαστε», λέει εκείνη - «Όχι, δεν έχω σχέση», απαντάει

spaliarascover
Η Βιολέτα Αρεστή προχώρησε σε μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και μάλιστα, αφορούν τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και δήλωσε πως εκείνη και το γνωστό μοντέλο συνδέει μία σχέση, παραπάνω από φιλική.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιάννη Σπαλιάρα γνωριστήκαμε διαδικτυακά. Υπήρξε κάποιο φλερτ, όχι κάτι σοβαρό όμως, και θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα. Έχουμε επικοινωνία, δηλαδή βρισκόμαστε, οπότε θα μπορούσα να πω ότι είναι σε ένα φιλικό επίπεδο με μια ερωτική πινελιά. Εννοείται, ότι θα ήθελα να κάνω σχέση μαζί του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf97ihhmqcxd-st)


Ο Γιάννης Σπαλιάρας με την σειρά του παραχώρησε κι εκείνος κάποιες δηλώσεις και μάλιστα, ανέφερε πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο. «Δεν έχω κάποια σχέση. Συνήθως, όταν έχω, φαίνεται».

Κλείσιμο
Σχετικά με το φλερτ του με την Βιολέτα, απάντησε: «Μάλιστα, ναι, ωραία. Τι να πω εγώ; Αφού το λέει η Βιολέτα, ό,τι πει η Βιολέτα. Βιολέτα μου, έτσι είναι αυτά».




Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης