Λεωνίδας Σωπρανίδης: Διαγνώστηκε με διαβήτη σε ηλικία 2 ετών - «Για τρεις ημέρες ήμουν κλινικά νεκρός, ξύπνησα από θαύμα»

Λεωνίδας Σωπρανίδης: Διαγνώστηκε με διαβήτη σε ηλικία 2 ετών - «Για τρεις ημέρες ήμουν κλινικά νεκρός, ξύπνησα από θαύμα»

Η δύσκολη περιπέτεια της υγείας του και η 6μηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο -  «Οι γιατροί απόρησαν, είπαν ότι πρόκειται για θαύμα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει ένας άνθρωπος φυσιολογικά μετά από τέτοιο κώμα»

σωπρανιδης
Για την δύσκολη περιπέτεια, που έζησε με την υγεία του μίλησε ο επαγγελματίας μποξέρ, Λεωνίδας Σωπρανίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή το Πρωινό, προχώρησε σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαβήτη, ο οποίος μπήκε στην ζωή του από την ηλικία των δύο ετών.

«Διαγνώστηκα με διαβήτη, όταν ήμουν 2 ετών και καθυστέρησαν πολύ να καταλάβουν τι έχω. Νόμιζαν ότι είχα αμυγδαλίτιδα. Είχα εμφανίσει υπεργλυκαιμία και το σάκχαρό μου ήταν πάνω από 600. Έπεσα σε κώμα. Ήμουν κλινικά νεκρός για τρεις ημέρες και οι γιατροί είπαν στους γονείς μου πως αν ξυπνήσω και ζήσω, θα έμενα φυτό», αναφέρει αρχικά.

Στην συνέχεια εξήγησε πως την τρίτη ημέρα ξύπνησε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. «Ξύπνησα σαν να μην είχα τίποτα. Οι γιατροί απόρησαν, είπαν ότι πρόκειται για θαύμα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει ένας άνθρωπος φυσιολογικά μετά από τέτοιο κώμα. Για έξι μήνες με κράτησαν στο νοσοκομείο μετά από αυτό. Έκτοτε, ζω με ινσουλίνη», δήλωσε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf97qket1s8h-st)


Επιπλέον, μίλησε για τους γονείς του, οι οποίοι χώρισαν, όταν εκείνος ήταν 16 ετών. «Έκανα μεγάλο χρονικό διάστημα να ξαναδώ την μητέρα μου από τότε. Ο πατέρας μου δούλευε με το φορτηγό, οπότε εγώ έπρεπε να προσέχω την αδερφή μου. Από εκεί ξεκίνησαν οι δυσκολίες μου», εξηγεί.

«Η μητέρα μου τώρα μένει στην Κρήτη, δεν έκανε άλλη οικογένεια. Πήγα και την βρήκα πριν δύο χρόνια και μιλήσαμε. Ό,τι κι αν έχει γίνει, είναι η μητέρα μου. Τα εύσημα όμως, τα δίνω στον πατέρα μου. Ήταν ο άνθρωπος που με μεγάλωσε, πέρα από την γιαγιά μου», καταλήγει για τους γονείς του ο πυγμάχος.



Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης