Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα ενός σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα»
26.10.202115:58
Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής παρουσιαστής μιλά για την επένδυση που έκανε
Παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού», ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε για τη «Φάρμα» ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για τον δεύτερο κύκλο: «Η "Φάρμα" ετοιμάζεται και αυτές τις ημέρες που μιλάμε. Tα συνεργεία είναι στην καινούρια τοποθεσία, όπου χτίζεται».
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν ισχύει η είδηση ότι αγόρασε τα δικαιώματα για ένα μεγάλο project, υποστήριξε: «Εσύ πού τα μαθαίνεις αυτά; Ναι, ισχύει. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα, που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα του Dragons' Den». Στο μέλλον, λοιπόν, θα δούμε την επένδυσή του στην ελληνική τηλεόραση.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:
Έπειτα, η Χριστίνα Μπόμπα πήρε τον λόγο και εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό της και την αγάπη της προς το πρόσωπο του άντρα της:
«Ο Σάκης με εκπλήσσει καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις που έχει. Και ως επιχειρηματίας και ως σύζυγος, προσπαθεί να κάνει πάντα το καλύτερο. Φέρνει ένα project, κάτι πρωτοποριακό, όπως το "World Party", για να εμπνεύσει τον κόσμο και εμπνέει και την οικογένειά του και τις κόρες του στο μέλλον. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη».
Δείτε βίντεο: Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα ενός σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα»