Duran Duran: Γιορτάζουν την 40η επέτειο της ίδρυσής τους με πάρτι σε κάστρο και... λαμπερούς καλεσμένους

Duran Duran: Γιορτάζουν την 40η επέτειο της ίδρυσής τους με πάρτι σε κάστρο και... λαμπερούς καλεσμένους

Στο μουσικό βίντεο του «Anniversary» - Ντόλι Πάρτον, Σερ Έλτον Τζον, Lady Gaga, Ντάνιελ Κρεγκ, Μπραντ Πιτ και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, οι καλεσμένοι σωσίες

duranduran
Οι Duran Duran γιόρτασαν με πάρτι την επιστροφή τους στη δισκογραφία με το νέο τους άλμπουμ.

Στο 15ο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου περιλαμβάνεται το τραγούδι «Anniversary», στο μουσικό βίντεο του οποίου συμμετέχουν πολλοί σωσίες διάσημων.

Το βίντεο γυρίστηκε στο ιστορικό κάστρο του 11ου αιώνα Μπελβουάρ στο Λέστερσιρ της Αγγλίας και περιλαμβάνει στιγμιότυπα από πάρτι στην πισίνα, σόου στο σαλόνι με τους σωσίες των Ντόλι Πάρτον, Σερ Έλτον Τζον, Lady Gaga, Ντάνιελ Κρεγκ, Μπραντ Πιτ και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου να γιορτάζουν την 40η επέτειο από την ίδρυση του βρετανικού ποπ συγκροτήματος.


Duran Duran - "ANNIVERSARY" (Music Video)


Το «Future Past» είναι το πρώτο των Duran Duran από το 2015 και είναι συμπαραγωγή του συγκροτήματος και του Ερόλ Αλκάν. Συνεργάστηκαν επίσης οι Μαρκ Ρόνσον και Τζόρτζιο Μόροντερ και συμμετέχουν ο Γκράχαμ Κόξον των Blur στην κιθάρα, ο Μάικ Γκάρσον από τη μπάντα του Ντέιβιντ Μπόουι στο πιάνο και η Lykke Li στα φωνητικά.

Κλείσιμο


«Προφανώς γνωρίζαμε για την επικείμενη 40η επέτειο ίδρυσης του συγκροτήματος, από τότε που αρχίσαμε να δημιουργούμε μουσική μαζί, αλλά θέλαμε το νόημα του τραγουδιού να είναι περιεκτικό με τον ευρύτερο δυνατό τρόπο. Αφού τραγουδάμε και εργαζόμαστε μαζί για τόσο καιρό, εκτιμούμε πολύ τι μπορεί να σημαίνει πραγματικά το «είμαστε μαζί» και το «μένουμε μαζί», δεν είναι κάτι που θα πιστεύαμε ότι άξιζε τραγούδι πριν από 40 χρόνια, αλλά το κάνουμε σήμερα! Ήταν επίσης διασκεδαστικό να φτιάχνεις ένα τραγούδι με νύξεις προηγούμενων επιτυχιών των Duran Duran, είναι σαν πασχαλινά αυγά, για να τα βρίσκουν οι θαυμαστές» τόνισε ο μπασίστας Τζον Τέιλορ.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Αναστασία Τσιλιμπίου... χείμαρρος στο Gala: «Στο δικό μου παραμύθι ο Δράκος είμαι εγώ»

Καιρός: Βροχές σήμερα στα βορειοδυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα - Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής

Rust: Είχαν προηγηθεί δύο περιστατικά με εκρήξεις όπλων - Το συνεργείο είχε αντικατασταθεί από ντόπιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης