Ειρήνη Νικολοπούλου: Πέρασα μια τροπική ασθένεια από ένα κουνούπι, έγινε μέχρι και χειρουργείο
Η δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα της και την οικογένειά της
Για την περιπέτεια με την υγεία της, την καριέρα της στη δημοσιογραφία αλλά και την οικογένειά της μίλησε σε συνέντευξή της ηΕιρήνη Νικολοπούλου.
-Μητέρα, σύζυγος και μια μεγάλη καριέρα. Τελικά συνδυάζονται όλα αυτά ή κάτι μένει πίσω; Μετά από την αποχή τόσων χρόνων από την τηλεόραση, νομίζω έχω ρεφάρει. Έχω προσφέρει και στην οικογένεια και στην καριέρα. Πρέπει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι η ύψιστη και μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί μεγάλη συμμετοχή της μάνας.
-Ποια είναι η πιο ασφαλής σας αγκαλιά; Να είμαι στην Κρήτη με την οικογένειά μου. Η Κρήτη είναι η αγάπη μου, ανοίγει η καρδιά μου σ’ αυτόν τον τόπο.
-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας; Νιώσατε ποτέ ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μια κατάσταση; Έχω αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχα περάσει μια τροπική ασθένεια, από ένα κουνούπι που με τσίμπησε, αλλά επειδή δεν το είχαν διαγνώσει κι έγιναν όλα τα αντίθετα, πέρασα δύσκολα. Μέχρι και χειρουργείο έγινε, χωρίς να χρειάζεται. Έγιναν τρελά πράγματα.
-Έχετε όμως κι ένα αυτοάνοσο. Σας ταλαιπωρεί; Όντως έχω ένα αυτοάνοσο, το οποίο ευτυχώς ήταν άπαξ και το έχω υπό έλεγχο. Πέρασα ρευματοειδή πολυμυαλγία. Το γνωρίζω και ζω μ’ αυτό. Όταν δω ότι πάει να υποτροπιάσει, γνωρίζω τι να κάνω. Μ’ έχει βοηθήσει πολύ και το Pilates.
-Βάλτε μου έναν τίτλο για τη ζωή σας… «Αγαπώ τη ζωή ό,τι κι αν έφερε…», είπε η δημοσιογράφος στο περιοδικό «Λοιπόν».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.