Συνετριμμένη δηλώνει η Χέιλι Μπίμπερ για την τραγωδία στα «Rust» όταν ο θείος της Άλεκ Μπαλντουίν ερμηνεύοντας το ρόλο του, πυροβόλησε και σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς.
Η Χέιλι Μπίμπερ μοιράστηκε με του 38,8 εκατομμύρια ακολούθους της ένα ποστ στο οποίο γράφει:
«Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένειά της Χαλίνα Χάτσινς. Αυτή είναι μια πραγματικά ασύλληπτη τραγωδία. Οι σκέψεις μου είναι στο Joel Souza που αναρρώνει. Λυπάμαι για όλους όσους εμπλέκονται»
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.