Ρούμπι Ρόουζ: Δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος που έφυγε από τη σειρά «Batwoman»

Ρούμπι Ρόουζ: Δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος που έφυγε από τη σειρά «Batwoman»

Η δημοφιλής ηθοποιός διατείνεται ότι απολύθηκε από τo «Batwoman», επειδή τραυματίστηκε σοβαρά - Επιτίθεται στην Warner Bros

69723284
Η Αυστραλέζα ηθοποιός ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από τη σειρά «Batwoman», στην οποία πρωταγωνιστούσε, διότι τραυματίστηκε σοβαρά στα γυρίσματα. Από την πλευρά της, η αμερικανική εταιρεία Warner Bros τονίζει ότι ο λόγος που η Ρούμπι Ρόουζ  έφυγε από τη σειρά ήταν ο τοξικός χαρακτήρας της, η άσχημη συμπεριφορά της και όχι ο τραυματισμός της.

Η εντυπωσιακή Ρόουζ, η οποία υποδύθηκε την υπερηρωίδα στην πρώτη σεζόν, φορώντας τη στολή της γυναίκας-νυχτερίδας, γνωστοποίησε πρόσφατα μέσω των social media ότι ο ρόλος της δόθηκε σε συνάδελφό της πέρσι, επειδή εκείνη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Warner Bros, Peter Roth, απείλησε πως θα την αντικαθιστούσε, καθώς «κόστισε εκατομμύρια στο στούντιο, επειδή τραυματίστηκε στα γυρίσματα».



Παράλληλα, υπογράμμισε πως, εκτός από εκείνη που τραυματίστηκε, ένα μέλος του συνεργείου έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού και ένας βοηθός παραγωγής «έμεινε παράλυτος».

Έπειτα, ζήτησε από τους φαν της να πάψουν να την ρωτούν αν θα επιστρέψει στη σειρά. Δεν πρόκειται να το κάνει, για κανένα χρηματικό ποσό. «Κατέστρεψαν την Kate Kane και την Batwoman, όχι εμένα», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Ακολουθώ εντολές. Αν ήθελα να μείνω, θα τους έδινα τα πνευματικά μου δικαιώματα. Οι απειλές, το bullying και ο εκβιασμός, δεν θα με κρατήσουν πίσω».

Κλείσιμο
batwoman-season-1-ep-14-07




Φυσικά, η εταιρεία Warner Bros έχει διαφορετική άποψη. Ισχυρίζεται ότι πραγματική αιτία απόλυσης της Ρούμπι Ρόουζ ήταν «τα πολλαπλά παράπονα για τη συμπεριφορά της στον χώρο εργασίας», τα οποία έκαναν συνάδελφοί της. Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που η διάσημη σταρ αποχώρησε από το «Batwoman», υπήρχαν φήμες που την ήθελαν να συμπεριφέρεται άσχημα στους συνεργάτες της.

«Απορρίπτω οριστικά και αμετάκλητα τις δυσφημιστικές της εικασίες προς το πρόσωπό μου. Είναι ψευδείς και δεν συνέβησαν ποτέ», επισημαίνει η 35χρονη καλλιτέχνης, η οποία ξεχωρίζει με το ανδρόγυνο look της.



Τον Μάιο του 2020, όταν ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας της Ρούμπι Ρόουζ με την Warner Bros, κανείς δεν φανταζόταν ότι η αιτία για αυτή την απόφαση ήταν η κακή συμπεριφορά της ηθοποιού. Πιθανολούταν ότι εκείνη δυσκολευόταν να συνεχίσει να εργάζεται λόγω του τραυματισμού της. Τότε η ίδια δήλωνε: «Δεν είναι μία απόφαση που πήρα ελαφρά τη καρδία και σέβομαι απεριόριστα το cast, το συνεργείο και όλους όσους συμμετείχαν στη σειρά, τόσο στο Βανκούβερ όσο και στο Λος Άντζελες». Δύο μήνες αργότερα, σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ίσως δεν ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσει δουλειά δέκα μέρες μετά το χειρουργείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ενώπιον της ΕΕ η Τουρκία για το μεταναστευτικό μετά τις ευθείες απειλές της Άγκυρας

Κίνημα Αλλαγής: Η μάχη των «6», το γόητρο με τις υπογραφές, τα σενάρια για αποχωρήσεις και η «προοδευτική διακυβέρνηση»

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης