ΟΔιονύσης Σχοινάς, μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό», εξέφρασε την άποψή του για τα τηλεοτπικά προγράμματα της φετινής σεζόν, χωρίς να μασά τα λόγια του.
«Στην τηλεόραση δεν βλέπω τα σκουπίδια, που είναι κάποιες ώρες κάποιες εκπομπές. Αυτά τα ριάλιτι που μαζεύονται γυναίκες, τα ριάλιτι τα ψεύτικα. Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Δεν μπορεί το στημένο. Ο κόσμος το πετάει».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:
Αναφερόμενος στην σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένοι 24 χρόνια, τόνισε: «Με την Καίτη Γαρμπή είμαστε μαζί 25 χρόνια. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές και έχω φύγει πολλές φορές από το σπίτι, αλλά για τρία λεπτά. Με έναν άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσα χρόνια, φεύγεις για να μην πεις την παραπάνω κουβέντα που μένει. Ξαναγυρίζεις πίσω και είναι όλα καλά».
Σχετικά με το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και ευτυχισμένου ζευγαριού, ο τραγουδιστής υποστήριξε: «Ο πεντάλογος της συζυγικής ευτυχίας: θαυμασμός, σεβασμός, ελευθερία του ατόμου, παρέα και πολύ σεξ».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.