Η Ελένη δεν θέλει ίντριγκα και η Ζέτα θέλει νυχτοπερπατήματα

Η Ελένη δεν θέλει ίντριγκα και η Ζέτα θέλει νυχτοπερπατήματα

Θα αλλάξουμε χρόνο και ακόμη θα βλέπουμε τρέιλερ με όσα έρχονται στην τηλεόραση

TV_menegaki
Ο Θανάσης Πάτρας σήμερα είπε μία μεγάλη αλήθεια. Γιατί να ασχολούμαστε στην τηλεόραση με κάτι με το οποίο διαφωνούμε και με πρόσωπα που παραδοσιακά μιλούν απρεπώς ή λένε αστοχίες. Δίκιο έχει. Κακώς και οι συνάδελφοι προτάσσουν τα μικρόφωνα μπροστά από κάθε πεινασμένο για δημοσιότητα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Στη συνέχεια οι συντακτικές ομάδες ελαφρά τη καρδία μοντάρουν τις δηλώσεις και τις προβάλλουν. Για τα νούμερα. Αν σας αρέσει, να τα βλέπετε. Εμένα όχι. Κι από σήμερα κανέναν νούμερο δε θα αναφέρεται ονομαστικά στα δικά μου γραπτά. Ως εδώ με τα καραγκιοζιλίκια.

patras


Καλοτάξιδο, Λάκη Γαβαλά, το βιβλίο. Αργήσαμε να γνωριστούμε και να συναντηθούμε επί της ουσίας, αδικήσαμε ο ένας τον άλλο αλλά άξιζε η καθυστέρηση. Και χθες το βράδυ σε καμάρωνα και ένιωθα την χαρά σου.

Ένα κορίτσι που συμμετείχε σε δύο ριάλιτι μέσα σε δύο χρόνια, η Μαρία Μιχαλοπούλου, είπε κάτι που την τιμά. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση η κοπέλα πολύ απλά είπε: «Όχι, δεν ταιριάζω εγώ στην τηλεόραση. Ούτε θέλω να κάνω κάτι ούτε μου αρέσει. Στα ριάλιτι μπήκα γιατί ήμουν ο εαυτός μου, δεν έπρεπε να κάνω κάτι άλλο». Πόσοι θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί όπως η Μαρία και να είχαμε γλυτώσει…

Στο «Πρωινό» σήμερα παρακολουθήσαμε βίντεο με περιεχόμενο τι τρώει η κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στα διαλείμματα. Τώρα, σοβαρά, παιδιά; Αλήθεια; Γι αυτό είδα κάτι καπνούς πάνω από το κεφάλι του Γιώργου.

Κλείσιμο
makrypoulia


Η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να βάλει τα καλά της και να βγει με το «Ρουκ Ζουκ» της βράδυ. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου στις 20.00 και το «special edition» θα προβάλλεται κάθε Κυριακή. Τώρα καταλάβαμε γιατί δεν κάθισε σε κάποια καρέκλα της επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όχι τίποτε άλλο, θα μαθαίναμε και τι τρώει στα διαλείμματα και κρατιέται τόσο καλά…

Μπέτυ Μαγγίρα, θερμά συλλυπητήρια. Δύσκολο να διαχειρίζεσαι μία τόσο μεγάλη απώλεια ενώ είσαι στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής που παρουσιάζεις.

Υπάρχει μία νευρικότητα στο πλατό της «Σούπερ Κατερίνας». Την οποία περιέγραψε, όχι για πρώτη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου. Το καταλάβαμε και από την σεφ της εκπομπής η οποία λίγο έλειψε να πρωταγωνιστήσει στο «Βρέχει κεφτέδες» σήμερα.

Η ατάκα της σεζόν ειπώθηκε. Από ποιον άλλο θα μπορούσε; Από κανέναν. Μόνο από την Ελενάρα. «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες». Με τις υγείες μας.

Κουίζ: Τέσσερις έφυγαν από την εκπομπή. Γιατί; Φιλάκια...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης