Squid Game: Ο «παίκτης 001» και η ζωή του μετά τη συμμετοχή στη σειρά-φαινόμενο

Squid Game: Ο «παίκτης 001» και η ζωή του μετά τη συμμετοχή στη σειρά-φαινόμενο

«Νιώθω σαν να πετάω στα ουράνια, σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω λίγο, να κρατήσω τον εαυτό μου πιο προσγειωμένο», είπε μεταξύ άλλων

001
Κανείς δεν περίμενε την επιτυχία που γνώρισε μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα η Κορεάτικη σειρά του Netflix, Squid Game, ούτε καν οι πρωταγωνιστές της.

Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, ο 77χρονος Γέονγκ-Σου παραδέχεται πως μετά την συμμετοχή του στο Squid Game, η ζωή του άλλαξε ολοκληρωτικά.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός στο Κορεάτικο Soompi, μετά την σειρά νιώθει σαν να «πήραν τα μυαλά του αέρα». «Νιώθω σαν να πετάω στα ουράνια. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω λίγο, να κρατήσω τον εαυτό μου πιο προσγειωμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Αν και πριν το Squid Game ήταν πολύ γνωστός στην χώρα του μέσα από τις δουλειές, που είχε κάνει, η σειρά του Χουάνγκ Τόνγκ-Χιουκ απογείωσε την φήμη του, με αποτέλεσμα να του προτείνουν πολύ πιο συχνά συνεργασίες. Πέρα από την καριέρα του όμως, το Παιχνίδι του Καλαμαριού έκανε καλό και στο fan club του.

«Τόσοι άνθρωποι επικοινωνούν μαζί μου προσωπικά, γιατί δεν έχω μάνατζερ όπως άλλοι και καθημερινά μου ζητούν να μιλήσουμε σε κάποια κλήση ή μέσω βίντεο. Βέβαια, μου είναι λίγο δύσκολο, είναι τόσα πολλά και εγώ σχεδόν δεν ακούω τις κλήσεις. Οπότε, με βοηθάει η κόρη μου σε αυτό», δήλωσε.

Κλείσιμο

Στην συνέχεια, ανέφερε πως αν και αρχικά του άρεσε η ιδέα της δημοσιότητας, τελικά συνειδητοποίησε ότι είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενε. «Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ακόμα κι αν πάω για καφέ κάπου ή για φαγητό, πρέπει να προσέχω πώς θα εμφανιστώ, τι θα πω», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πως η επιτυχία αυτή ήρθε για εκείνον σε πολύ μεγάλη ηλικία, οπότε δεν έχει προσδοκίες και απολαμβάνει απλώς αυτό το «ξέσπασμα δόξας».

«Όταν είσαι μικρότερος, πας στο βουνό, βλέπεις ένα λουλούδι και αν σ' αρέσει θα το κόψεις. Με τα χρόνια όμως, καταλαβαίνεις πως το σωστό είναι να το αφήσεις εκεί και να το ξαναδείς στο μέλλον, όταν θα έχει μεγαλώσει. Το ίδιο ισχύει και στην ζωή. Πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να κυλούν μόνα τους», δήλωσε ο Γεόνγκ-Σου και έκλεισε την συνέντευξη.




Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα από την έρευνα Τσιόδρα: Σωτήρια τα εμβόλια - Ανεμβολίαστοι σχεδόν 9 στους 10 νεκρούς

Επίθεση με βιτριόλι: Εφτάσε η ώρα του εισαγγελέα για την Έφη Κακαράντζουλα

Ντόναλντ Τραμπ: Ανήγγειλε την ίδρυση δικού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που τον βάφτισε «Truth Social»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης