Βίντεο: Η Κόρτνεϊ Κοξ δίνει «μάχη» για το σπίτι της στα «Φιλαράκια»

Βίντεο: Η Κόρτνεϊ Κοξ δίνει «μάχη» για το σπίτι της στα «Φιλαράκια»

Η 57χρονη ηθοποιός σε ένα απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εμφανίζεται να επιπλήττει την 31χρονη συμπρωταγωνίστριά της, Μελίσα Μπαρέρα, που προσπαθεί να μπει σε ένα σπίτι στο Γκρίνουιτς Βίλατζ

courteney-cox-monica-friends-11
Οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα... φράση που συχνά χρησιμοποιούν οι αγγλόφωνοι και που ταιριάζει απόλυτα στο... σόου της αυστηρής Μόνικα από τη θρυλική σειρά «Φιλαράκια».

Τι κι αν έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς, που έμελλε να καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, όμως η Κόρτνεϊ Κοξ παραμένει ακόμη συνδεδεμένη με το διαμέρισμα που είχε στη Νέα Υόρκη ως πρωταγωνίστρια στα «Φιλαράκια».


Θα μπορούσε, πάντως, εύλογα, να τη δικαιολογήσει κανείς αφού σε αυτό το σπίτι πέρασε 10, σχεδόν, ολόκληρα χρόνια.

Κλείσιμο
Η 57χρονη ηθοποιός σε ένα απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram, με έξυπνους και χιουμοριστικούς διαλόγους, εμφανίζεται να... επιπλήττει την 31χρονη συμπρωταγωνίστριά της, Μελίσα Μπαρέρα, που προσπαθεί να μπει σε ένα σπίτι στο Γκρίνουιτς Βίλατζ, όμως τελικά όλα αυτά συμβαίνουν για λογαριασμό ενός κωμικού σκετς ώστε να προωθηθεί η νέα ταινία θρίλερ στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο γυναίκες.

Στο βίντεο που κοινοποίησε η Κοξ φαίνεται η Μπαρέρα να κατευθύνεται προς το γνωστό συγκρότημα κατοικιών στην 90 Bedford Street.

«Μελίσα! Πώς είσαι; Πού πας;», ρωτά την συμπρωταγωνίστριά της η Κοξ.

«Πάω απλώς σπίτι», απαντά η Μπαρέρα, δείχνοντας το διαμέρισμα όπου η τηλεοπτική Μόνικα έμενε μαζί με τη Ρέιτσελ, από τα «Φιλαράκια», την οποία ενσάρκωνε η Τζένιφερ Άνιστον.

«Αυτό είναι περίεργο... δεν νομίζω ότι είναι το σπίτι σου», λέει στη συνέχεια η Κοξ στην Μπαρέρα, σε ενοχλημένο τόνο.

«Είμαι χαρούμενη που ακολούθησες την ομάδα του ''Scream'', αυτό που γίνεται τώρα όμως δεν είναι εντάξει. Είναι εκτός ορίων», συμπληρώνει η γυναίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης