Νίκος Οικονομόπουλος: Επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας

Νίκος Οικονομόπουλος: Επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, για ακόμη μια φορά, καθήλωσε το κοινό με τις ερμηνείες του - Δείτε εικόνες από την πρεμιέρα στο «Fantasia»

Nikos_Oikonomopoulos_IMG_2842
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή , επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της πόλης και στο πλήρως ανακαινισμένο Fantasia, που θα αποτελέσει τον πιο hot προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα!

Με τη νέα του επιτυχία «Από Έρωτα» αλλά και με τα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας που έχουμε αγαπήσει και ταυτιστεί σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας , ο Νίκος Οικονομόπουλος για ακόμη μια φορά καθήλωσε το κοινό με τις ερμηνείες του.

Nikos_Oikonomopoulos_IMG_2733


 «Έχω πάρα πολύ καιρό να τραγουδήσω, έχω πάρα πολύ καιρό να σας δω, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος , μου λείψατε πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας. Να έχουμε μια υπέροχη σεζόν», ήταν τα λόγια του αγαπημένου καλλιτέχνη προς το κοινό, που τον τίμησε με την παρουσία του, το βράδυ της Παρασκευής.

Petros_Iakovidis_IMG_7266


Κλείσιμο
Δίπλα του ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, με τα τραγούδια του να τον έχουν αναδείξει σε έναν απ' τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς της Ελλάδας, καθώς και η Ήβη Αδάμου ένα απ' τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ποπ σκηνής με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες!

Ivi_Adamou_IMG_1064


Στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονόμοπουλου στο Fantasia παραβρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Ηλίας Βρεττός και ο Γιώργος Κακοσαίος. Ο Νίκος Οικονομόπουλος τους καλησπέρισε απ' την σκηνή και τους κάλεσε να τραγουδήσουν παρέα μερικές απ' τις επιτυχίες τους.

Argiros_Foureira_FANTASIA
Argiros_Foureira_Kakosaios_FANTASIA_1
Argiros_Foureira_Kakosaios_FANTASIA_2


Το Fantasia, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις της πολιτείας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο αποτελεί τον πιο hot προορισμό διασκέδασης! Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του Fantasia είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Διεύθυνση Προγράμματος: Βασίλης Θεοδωράκογλου
Art Director: Nick Marianos

FANTASIA
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» από τον Παπανδρέου

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ψάχνουν συνεργούς της θείας – Τι λέει ο παππούς στο protothema.gr

Ζακ Κωστόπουλος: Σήμερα η δίκη για τον θάνατό του - Έξι κατηγορούμενοι στο εδώλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης