«GNTM 4» - Θοδωρής Τσαρούχας: «Είχα κακή ψυχολογία, πήγα έτοιμος να φύγω»

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μοντέλων

Ο Θοδωρής Τσαρούχας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) στο «Breakfast@Star» και διαμαρτυρήθηκε πως δεν ακούστηκε ποτέ ο πραγματικός λόγος που δεν του άρεσε το makeover του.

«Δεν μου άρεσε τόσο. Δεν ακούστηκε ο λόγος που δεν μου άρεσε το makeover μου. Δεν ακούστηκε ποτέ ότι μου θυμίζει τη γιαγιά μου, που κάθε πρωί έβγαζε τα μπικουτί. Το είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το μαλλί που είχε η γιαγιά μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR:



Έπειτα, εξήγησε γιατί τις τελευταίες ημέρες που βρισκόταν στο διαγωνισμό ομορφιάς του STAR, «έπεσε» ψυχολογικά.

«Τον τελευταίο καιρό ένιωθα πίεση. Έγιναν διάφορα απέναντί μου, δεν ήταν εσκεμμένα, απλά ήταν μαζεμένα. Είναι μία μεγάλη παραγωγή το GNTM, οπότε λάθη θα γίνουν. Αλλά εγώ, επειδή ήταν όλα μαζεμένα, πήγα με πολύ κακή ψυχολογία. Πήγα έτοιμος να φύγω. Μία φορά θα το καταπιείς, πόσες φορές;».

Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Τσαρούχα μετά την αποχώρησή του από το «Greece's Next Top Model»:



Χθες, Τρίτη (19/10), βράδυ το νεαρό μοντέλο δημοσίευσε μία υπέροχη, ασπρόμαυρη φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα αναφέρεται φυσικά στο «GNTM». Παράλληλα, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους κριτές και τον coach του τηλεοπτικού προγράμματος για όσα του έμαθαν. Μάλιστα, στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους, τονίζοντάς τους να κυνηγούν τα όνειρά τους.

«Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του. Όμως, λένε πως όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο αρχίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του GNTM για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και τον coach Γιώργο Καράβα που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του GNTM για την υποστήριξη.

Υ.Γ.: Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρά σας, ποτέ δεν είναι αργά!», σημειώνει ο Θοδωρής Τσαρούχας. 



Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr