Γκαλ Γκαντότ: H «Wonder Woman» καταγγέλλει για απρεπή συμπεριφορά τον σκηνοθέτη του Justice League

Γκαλ Γκαντότ: H «Wonder Woman» καταγγέλλει για απρεπή συμπεριφορά τον σκηνοθέτη του Justice League

H Γκαλ Γκαντότ ισχυρίστηκε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Justice League», Τζος Γουίντον, «απείλησε την καριέρα της» κατά τη διάρκεια της επανέναρξης των γυρισμάτων της ταινίας

wonder_woman
Τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη του Justice League, Τζος Γουίντον, απέναντί της κατήγγειλε σε συνέντευξή της στο ισραηλινό ισραηλινό ειδησεογραφικό έντυπο N12 η Γκαλ Γκαντότ. Η Ισραηλινή ηθοποιός, που ενσαρκώνει την Wonder Woman στις ταινίες της Marvel, δήλωσε ότι ο Γουίντον την απείλησε και της είπε ότι αν προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, θα κάνει την καριέρα της ελεεινή. Επίσης τόνισε πως δεν ανέχτηκε τον Αμερικανό σκηνοθέτη και πήρε τα μέτρα της.

«Είχα σοκαριστεί από τον τρόπο που μου μιλούσε. Απλώς έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και ήταν να πω ότι δεν είναι εντάξει αυτό. Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, νιώθεις ζαλισμένος και δεν το πιστεύεις. Κι αν είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντί σε μένα, τότε σίγουρα θα έκανε τα ίδια και σε πολλούς ακόμη. Από τη στιγμή που έγινε έλαβα τα μέτρα μου και οι επικεφαλής της Warner Brothers τακτοποίησαν το θέμα. Δεν ξέρω αν θα είχε την ίδια συμπεριφορά απέναντί μου αν ήμουν άντρας, αλλά εγώ σίγουρα θα είχα την ίδια αντίδραση. Το αίσθημα δικαιοσύνης που έχω είναι πολύ ισχυρό», τόνισε η 36χρονη ηθοποιός.



H Γκαλ Γκαντότ ισχυρίστηκε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Justice League», Τζος Γουίντον, «απείλησε την καριέρα της» κατά τη διάρκεια της επανέναρξης των γυρισμάτων της ταινίας.

Τα σχόλια της Γκαλ Γκαντότ έγιναν σε απάντηση έρευνας που ξεκίνησε από τη WarnerMedia, μετά από τους ισχυρισμούς του ηθοποιού, Ρέι Φίσερ για «βίαιη, καταχρηστική, μη επαγγελματική και εντελώς απαράδεκτη» συμπεριφορά του Γουίντον.

Κλείσιμο
Η WarnerMedia ολοκλήρωσε την έρευνά της για τους ισχυρισμούς εναντίον του Γουίντον. Εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «έχουν γίνει διορθωτικές ενέργειες», αλλά δεν διευκρίνισε τι συνεπάγεται αυτό και αρνήθηκε να προβεί περαιτέρω σχόλια.

snyder-justice-league



Ειδήσεις σήμερα:

Cindy Kimberly: Το καυτό εξώφυλλο - Πώς έγινε διάσημη εν μία νυκτί

GNTM 4: Δοκιμασία αποχώρησης με... άρωμα σαπουνόπερας και «δασκάλους» Ντορέττα και Αργύρη - Δείτε βίντεο

Champions League: Πιτσιρικάς ανταλλάζει... τη μαμά του με τη φανέλα του Μέσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης