Την Παρασκευή 15/10 οΘανάσης Αλευράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια και μίλησε για την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του θεάματος.
Ο καλλιτέχνης θυμήθηκε τις ημέρες που ζούσε ακόμα στη γεννέτειρά του, τα Γιάννενα. Καθώς μεγάλωνε, ήθελε να μετακομίσει στην Αθήνα.
«Για εμένα η Αθήνα ήταν το μεγάλο όνειρο, σαν να λέμε New York. Αν τα κατέφερεις στην Αθήνα, μπορείς να τα καταφέρεις παντού. Κάθε φορά που περνούσα το Αντίρριο, ένιωθα ότι έφτανα πιο κοντά στον στόχο μου. Είμαι τυχερός που κατάφερα να το πραγματοποιήσω», υποστήριξε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Δυνατά»:
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.