Την Παρασκευή 15/10 οΘανάσης Αλευράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια και μίλησε για την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του θεάματος.
Ο καλλιτέχνης θυμήθηκε τις ημέρες που ζούσε ακόμα στη γεννέτειρά του, τα Γιάννενα. Καθώς μεγάλωνε, ήθελε να μετακομίσει στην Αθήνα.
«Για εμένα η Αθήνα ήταν το μεγάλο όνειρο, σαν να λέμε New York. Αν τα κατέφερεις στην Αθήνα, μπορείς να τα καταφέρεις παντού. Κάθε φορά που περνούσα το Αντίρριο, ένιωθα ότι έφτανα πιο κοντά στον στόχο μου. Είμαι τυχερός που κατάφερα να το πραγματοποιήσω», υποστήριξε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Δυνατά»:
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.