Κέιτ Γουόλς: Η επιστροφή της «Δρ Άντισον Μοντγκόμερι» στο «Grey's Anatomy» ενθουσίασε τους οπαδούς της σειράς

Κέιτ Γουόλς: Η επιστροφή της «Δρ Άντισον Μοντγκόμερι» στο «Grey's Anatomy» ενθουσίασε τους οπαδούς της σειράς

Το επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης σηματοδότησε την επιστροφή του χαρακτήρα της, με την Άντισον να σφυρηλατεί έναν εκπληκτικό δεσμό με τη μοναδική της εχθρό, Δρ Μέρεντιθ Γκρέι

kate-walsh-greys
Η γιατρός επέστρεψε στο σπίτι! Οι θαυμαστές του "Grey's Anatomy" χάρηκαν το βράδυ της Πέμπτης καθώς η Κάθλιν Έριν ''Κέιτ'' Γουόλς επέστρεψε μετά από σχεδόν μια δεκαετία, καθώς τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2012 κατά την όγδοη σεζόν της σειράς.

Η 54χρονη κοκκινομάλλα ηθοποιός, επιστρέφει στον ρόλο που την έκανε διάσημη, ως «Δρ Άντισον Μοντγκόμερι» στην δημοφιλή δραματική σειρά και αναμένεται να συμμετέχει σε πολλά επεισόδια του 18ο κύκλου.

Η Άντισον στη σειρά είναι διάσημη γυναικολόγος- μαιευτήρας που ήταν κάποτε παντρεμένη με τον Ντέρεκ Σέπερντ και έχει μια περίπλοκη σχέση με την πρωταγωνίστρια της σειράς Μέρεντιθ Γκρέι την οποία υποδύεται η Έλεν Πομπέο.

Addison and Amelia Reunite - Grey's Anatomy


Το επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης σηματοδότησε την επιστροφή του χαρακτήρα της, με την Άντισον να σφυρηλατεί έναν εκπληκτικό δεσμό με τη μοναδική της εχθρό, Δρ Μέρεντιθ Γκρέι.

Κλείσιμο
kate-walsh-greys-92


Κατά τις πρώτες σεζόν της δραματικής σειράς, οι δυο γιατρίνες μπλέχτηκαν σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Δρ Ντέρεκ Σέπερντ, τον οποίο η Μέρεντιθ παντρεύτηκε. Είχαν τρία παιδιά μαζί πριν ο Ντέρεκ πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην 11η σεζόν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης