Νέλλη Γκίνη:  «Αρκετές φορές μου έτυχε να ζήσω την σεξουαλική παρενόχληση, μου έταζαν πράγματα, αλλά δεν με ενδιέφεραν»

Νέλλη Γκίνη:  «Αρκετές φορές μου έτυχε να ζήσω την σεξουαλική παρενόχληση, μου έταζαν πράγματα, αλλά δεν με ενδιέφεραν»

Η ηθοποιός μίλησε για τους δύο άνδρες της ζωής της, το παιδί που μεγάλωσε μόνη της, αλλά και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε στο παρελθόν

nelli_gkini
Για τους δύο γάμους από τους οποίους πέρασε, αλλά και για το κίνημα του ελληνικού #metoo μίλησε η Νέλλη Γκίνη σε συνέντευξη, που παραχώρησε.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι ο πρώτος της γάμος ήταν αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα, σε αντίθεση με τον δεύτερο, τον οποίο και πλέον χαρακτηρίζει «ένα μεγάλο λάθος».

«Ο πρώτος μου σύζυγος ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Κώστας Μαυρομιχάλης. Ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, εκεί ξημεροβραδιαζόμουν. Έμεινα μαζί του παντρεμένη για 9 μήνες, αλλά πριν ήμασταν δύο χρόνια μαζί. Ήταν πολύ ζηλιάρης και καταπιεστικός. Απαίτησε να αφήσω το θέατρο και αυτό είναι κάτι που δεν θα το έκανα ποτέ», είπε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον δεύτερο γάμο της: «Από τον δεύτερο γάμο έφυγα σε 15 ημέρες. Ήταν ένα λάθος, ταλαιπώρησα έναν άνθρωπο και ταλαιπωρήθηκα κι εγώ. Δεν το μετανιώνω, από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Τρίτη φορά δεν το επιχειρείς, δεν μου πάει ο γάμος. Δεν με θέλει και μάλλον, δεν το θέλω κι εγώ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cezrbi64qe09-st)


Το παιδί που έφερε στον κόσμο, το μεγάλωσε μόνη της, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Ήταν παράτολμη κίνηση, αλλά δεν υπήρξε και δεύτερη σκέψη. Ήρθε στην ζωή μου σαν θαύμα το παιδί μου. Δεν με ενδιέφερε τι έλεγαν οι άλλοι, δεν μπορεί να κριθεί ένας άνθρωπος, επειδή αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί», εξήγησε.

Κλείσιμο
Σχετικά με το κίνημα του #metoo και τα περιστατικά στον χώρο του θεάτρου, είπε: «Δεν με εξέπληξαν οι καταγγελίες, είναι κοινό μυστικό. Όλοι κάτι ξέραμε, το βλέπαμε. Δεν γινόντουσαν όμως, πράγματα ακραία», ενώ πρόσθεσε πως κι εκείνη στο παρελθόν είχε βιώσει ένα παρόμοιο περιστατικό.

«Προσωπικά, κάποια στιγμή μου έτυχε κάτι. Ως μαθήτρια δραματικής σχολής στα 17 μου, πηγαίνοντας σε μία οντισιόν, συνάντησα αυτή την συμπεριφορά. Έκλεισε την πόρτα και με κυνηγούσε. Έκανα πολύ καιρό να συνέλθω, από εκεί και πέρα, αυτό μου έδωσε πολλή δύναμη για αργότερα. Αρκετές φορές μου συνέβη να ζήσω την σεξουαλική παρενόχληση. Μου έταζαν πράγματα, αλλά δεν με ενδιέφεραν αυτά. Ήθελε να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, αλλά έτσι όπως ήθελα εγώ. Έχω χάσει σημαντικές δουλειές, έχω πληγωθεί, αλλά όλα έχουν το τίμημά τους», κατέληξε η ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα:

Αμυντική συμφωνία με ΗΠΑ: Ψήφος εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα και «ομπρέλα προστασίας» για την εδαφική της ακεραιότητα

Απολογία Κακαράντζουλα: Η εμμονή με τον Νώντα, το τηλεφώνημα για το βιτριόλι, η συγγνώμη και το «αίσθημα εκδίκησης»


ΗΠΑ: Με «μόλυνση» στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον - Δεν έχει κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης